Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi şapkadan tavşan çıkardı, yine reytinglerde zirveye çıktı!

Yasak Elma dizisi şapkadan tavşan çıkardı, yine reytinglerde zirveye çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında beşinci sezonu devam eden Yasak Elma dizisi pazartesi rekabetinin henüz tam olarak başlamamasının fırsatını kullanıyor. Üç Kuruş ve Alparslan dizileri gelene kadar Yasak Elma birincilikleri üst üste alacak gibi görünüyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 117. bölümü yayınlandı. Yine senaristlerin müthiş entrika planları sayesinde izleyiciler reytingleri patlattı.

Yıldız karakterinin aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşi Çağatay ve sevgilisi Kumru’dan aldığı ders reytinglerde birinciliğin gelmesini sağladı. Yasak Elma dizisi beşinci sezona düşük reytinglerle başladı ama sonradan durumu toparladı.

Yasak Elma dizisi şapkadan tavşan çıkardı, yine reytinglerde zirveye çıktı! 7

Bu toparlamada Eda Ece’nin payının çok yüksek olduğunu söylemek lazım. Ekran başında Yıldız’ın saf ve mutlu bir kadın imajından sıyrılıp da aldatıldığını öğrenmesi her şeyi değiştirdi.

Çağatay ve Kumru’yu yakalayan Yıldız herkesin önünde de aldatıldığını duyurması dizi hayranları için büyük sürpriz oldu. Hikayenin bu kadar etkili şekilde devam etmesinin altında ise gerçek hayatta olması pek de mümkün olmayan olayların abartılı bir şekilde anlatılması yatıyor.

Dizi adeta kendisi ile dalga geçen bir yapım konumunda ve iki sezondur da bu şekilde iyi reytingler almayı başarıyor. Yasak Elma’nın 117. bölümü tüm kişilerde birinci olmakla kalmadı, reyting oranlarının da bu sezonun en iyi oranlarından birisi olması dikkatleri çekti.

Özellikle ABC1 kategorisinde bir hayli iyi sonuç alan dizi için izleyiciler de çok olumlu yorumlar yapıyor. Özellikle twitter ortamında Yasak Elma’da Yıldız’ın yasak aşk intikamı binlerce paylaşım yapılmasına neden oldu. Dizi günün en çok konuşulan konuları arasına girmeyi başardı.

Üç Kuruş ve Alparslan dizilerinin başlamasının ardından Yasak Elma’nın aynı tempoyu sürdürüp sürdüremeyeceği de merakla bekleniyor.