Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde değişim kararı reytingleri zıplattı!

Kalp Yarası dizisinde değişim kararı reytingleri zıplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizisi atv ekranında devam ediyor. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Ayşe ve Ferit karakterlerinin hikayesi izleyicileri derinden etkilemeye devam ediyor.

Dizinin senaristlerinin Ayşe ile Ferit’i birbirlerinden uzaklaştırması reytinglerin de düşmesine neden olmuştu.Yasak Elma dizisinin de etkili çıkışı sonrasında Kalp Yarası birinciliği de kaybetti. Ancak senaristler yanlışta ısrarcı olmadı. Antakya’da çekimleri devam eden dizinin 17. bölümünde reytinglerde ciddi bir yükseliş yaşandı.

Bu yükselişin nedeni ise hikayede Ferit ve Ayşe karakterlerinin yeniden birbirlerine kavuşması olarak gösteriliyor. Büyük bir özen ile çekilen dizinin her sahnesi ekran başındakileri derinden etkiliyor.

17. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde ikinci olan Kalp Yarası dizisi, ABC1’de üçüncülük elde etti ve AB’de ise günü beşinci sırada bitirdi. Daha önce birincilikler alabilen dizinin özellikle tüm kişiler kategorisinde yine çok iyi oranlar elde etmesi gelecek haftalar için de umut verdi. Özellikle Alparslan ve Üç Kuruş dizilerinin başlaması ile birlikte pazartesi rekabeti çok sert geçecek. Kalp Yarası ise hikaye sıkıntısını aşmış ve yeniden izleyicilerini atv ekranına taşımış bir görüntü çiziyor.

İzleyiciler çok etkileyici bir bölüm olduğunu ve enerjisi çok yüksek sahneler gördüklerini belirten birçok yorum paylaştı. Sahne detaylarındaki başarının yanı sıra, sahneler arasındaki geçişler de beğenildi.

Özellikle de yangın sahnesinde dizi oyuncularının bi hayli zorlu yaşadığı sosyal medyada yapılan paylaşımlara da yansıdı.

Dizi oyuncularının yangın sahnesi çekilirken birçok kez dumana maruz kaldığı ama herkesin durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kalp Yarası dizisinde değişim kararı reytingleri zıplattı! 7