Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi senaristlerinden yeni bir sürpriz daha geliyor!

Yasak Elma dizisi senaristlerinden yeni bir sürpriz daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Beşinci sezonu süren dizinin altıncı sezonu için de karar alındı ve hazırlıklara başlandı. Eda Ece ve Şevval Sam’ın başarılı performansları ile taçlandırdığı dizide Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen de başrolde yer alıyor.

Diziye en son Handan karakteriyle katılan Şebnem Dönmez, hikayeye bir heyecan kattı. Senaristlerin izleyicilere yaptığı bu sürprizin ardından yeni bir sürpriz daha ortaya çıktı. Bugüne kadar birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı ve oyuncu sirkülasyonu ile hikaye kurgusunu çok etkili şekilde kullanan diziye usta bir isim daha katılıyor.

Yasak Elma dizisi senaristlerinden yeni bir sürpriz daha geliyor! 6

Yasak Elma dizisi hayranları önümüzdeki bölümlerde ünlü oyuncu Cansel Elçin’i de hikayede görebilecek. Handan karakteri ile ilişkili olan bu yeni karakter sadece 2 bölüm hikayede yer alacak.

Cansel Elçin de böylelikle Yasak Elma dizisinin setinde bulunan oyuncular arasına katılacak. Handan karakteri hikayeye göre parasız kalınca kızı Kumru üzerinden eski eşi Doğan’ın da hayatına girmeye başladı.

Yasak Elma dizisi senaristlerinden yeni bir sürpriz daha geliyor! 7

Entrikanın artmasına neden olan bu gelişmenin ardından Cansel Elçin’in diziye nasıl bir katkı yapacağı da büyük merakla bekleniyor. İzleyiciler Cansel Elçin’in en son Blu TV’de yayınlanan Börü 2039 isimli dizide izlemişti. Oyuncu televizyonda ise geçtiğimiz sezon Sol Yanım isimli 12 bölüm süren projede bulunmuştu.

Mayıs sonunda sezon finali yapması beklenen Yasak Elma, yine çok başarılı reytingler elde ediyor ve yine milyonları kendisine bağlamayı sürdürüyor.

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Yıldız’a çok değer veren Doğan’ın bu halinin bozulmamasını istiyor. Çağatay’ın tekrar birleşme teklifinden ters köşe yapmaya hazırlanan Yıldız, bakalım izleyicilerin isteğine göre Doğan ile yola devam edecek mi? Dizinin heyecanlı hikayesinde yeni bölümleri izleyiciler büyük bir merakla bekliyor.