Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi transfere doyamadı! İlginç bir karakter daha ortaya çıkıyor!

Yasak Elma dizisi transfere doyamadı! İlginç bir karakter daha ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 4. sezonuyla ekranda yer alan Yasak Elma dizisi, yeni sürprizlerle yoluna devam ediyor. Dizinin 85. bölümünden sonra yaşanan değişim, bir anda her şeyin bambaşka bir noktaya gelmesine neden oldu! Halit Argun’un ölmesinin ardından diziden 4 ismin daha ayrılmasıyla çok farklı olaylar yaşanmaya başladı. Entrikası ve sürprizleri bitmeyen diziye katılanlara bir yenisi daha ekleniyor.

Dizinin yeni sezonundaki gidişlerin ardından üç yeni karakterin olaylara dahil olmasıyla birlikte Yasak Elma adeta rota değiştirdi! Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun gelişinin ardından, sürprizler de bitmedi.

Diziye geçtiğimiz hafta Nilperi Şahinkaya, Cansu karakteri ile dahil olmuştu. Entrikalara bir yenisi daha Cansu ile eklenirken hikayedeki gelişmeler de sürüyor. Sürekli izleyiciyi şaşırtan gelişmeleriyle süren Yasak Elma’ya bir isimm daha katılıyor!

Yasak Elma dizisi transfere doyamadı! İlginç bir karakter daha ortaya çıkıyor! 7

Aslında onu cezaevi sahnesinde görmüştük ama beklenmeyen bir anda ortaya çıkacak! Yasak Elma’nın 25 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanında ortaya çıkan sürpriz isim Nurgül oldu!

Çiğdem Sakarya’nın oynadığı Nurgül, Ender, Şahika ve Yıldız’ın hapiste tanıştıkları bir kişiydi. Her gelen kişi, yeni olayları arkasından getiriyor! Nurgül de Şahika ve Ender’in kışkırtması ile Yıldız’ın başına saracak!

Yıldız’ı hapishane günlerini herkese anlatmakla tehdit eden Nurgül, Yıldız’ın başına bakalım ne belalar getirecek? 95.bölümde Nurgül, Ender ile Şahika’nın kapısını çalıyor ve olaylar sarpa sarıyor!

İşte Yasak Elma dizisinin 95. bölümünden ilk fragman: