Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat, Atiye ile ödülü kaptı, keyiften dört köşe oldu!

Beren Saat, Atiye ile ödülü kaptı, keyiften dört köşe oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat, hayranları ile yıllar sonra Atiye isimli Netflix dizisiyle buluşmuştu. Dizinin yayınlanan ilk 2 sezonu büyük bir ilgi gördü. İlk iki sezonu da toplam 8 bölüm süren Atiye’nin 3. ve final sezonu çekimleri de tamamlanmıştı ve yayın tarihi heyecanla bekleniyor.

Beren Saat canlandırdığı Atiye karakteri ile ödül almanın mutluluğunu da yaşadı. İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen “Mavi Elma Ödül Töreni” dün akşam gerçekleşti. Törende “Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” ödülünün sahibi Beren Saat oldu.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından ödülüyle birlikte poz verdi ve duygularını da takipçileri ile paylaştı. Beren Saat, hem İstanbul Üniversitesi öğrencilerine hem Atiye’deki ekip arkadaşlarına hem de projenin yapımcısı Onur Güventam’a mesajında yer verdi. İşte Beren Saat’in ödül mutluluğunu yansıtan mesajı:

“@mavielmaodulleri En iyi kadın oyuncu ödülüm için; töreni düzenleyen ve oy veren İstanbul Üniversitelilere, Atiye’yi pandemi koşullarında büyük bir özveriyle tamamlayan A takımımıza, destekleri giderek çoğalan Netflix izleyicilerine ve bu projeyi bana hediye eden hayata teşekkür ederim. Bu unutulmayacak projelerimizin başlangıcı olsun @onurguvenatam.”

Beren Saat, Atiye ile ödülü kaptı, keyiften dört köşe oldu! 7

Ünlü oyuncunun hayranları da hem yeniden dizi setlerine döndüğü için hem de emekleri nedeniyle Beren Saat’e övgü dolu mesajlar yolladı ve “Seninle gurur duyuyoruz” diye yorum bıraktı.