Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yurt dışına açıldı, büyük başarılar peş peşe geldi!

Yasak Elma dizisi yurt dışına açıldı, büyük başarılar peş peşe geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 4. sezonu devam ediyor. 2021 yılında da iyi reytinglerle yoluna devam edeceği gözüken dizide, hikayede yine önemli değişimler yaşanacak. Absürtlüklerin bitmediği dizide, Ender ve Şahika’nın Yıldız’a karşı birleştiğini göreceksiniz.

Yasak Elma dizisi için çok uzaklardan çok önemli başarı haberleri geldi…Dizinin dünyaya yayıl süreci başladı. Üst üst yeni ülkeler ile yayın anlaşmaları yapıldı. Dizinin yurt dışı satışlarını gerçekleştirmekte olan Calinos Entertainment, pandemi dönemi olmasına rağmen, Güney Amerika’da iki ülkede dizinin yayınlanacağını duyurdu.

Eda Ece de bu büyük başarıyı sosyal medyadan dizinin hayranlarına müjde olarak duyurdu. Yasak Elma dizisi, birçok Türk dizisinin yayınlandığı ve büyük başarılar elde ettiği Güney Amerika ülkelerinde de dikkat çeken yapımlar arasında yer aldı… Panama diziyi yayınlama kararı verdi ve ardından bir başka müjde daha geldi.

Dizinin “Pecado Original” ismi ile Meksika’da yayınlara başlayacağı duyuruldu. Eda Ece de bu büyük başarıyı instagram hesabından duyurdu. Dizinin bu iki ülkede de büyük ilgi görmesi bekleniyor. Üst üste gelen bu yurt dışı başarıları dizi ekibini de çok mutlu etti.

blank