Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde hem hikaye hem kadro değişti, neler olacağı bir bir ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde hem hikaye hem kadro değişti, neler olacağı bir bir ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşan Yasak Elma dizisi, her sezon başında büyük değişimler geçiren ve sonrasında yeni hikayesini izleyicilerine kabul ettiren bir yapım olarak biliniyor. Dizinin senaristlerinin başarılı performansları, oyuncu kadrosunun etkili olması ve izleyicilerin de ekran başında eğlenceli bir dizi izlemeyi tercih etmesi ile Yasak Elma dizisi 5 sezondur çok başarılı sonuçlara imza attı.

Dizinin beşinci sezon finalinden sonra kadroda kimlerin olacağına yönelik net bilgiler yoktu ama zaman içinde taşlar yerine oturdu. Başrolde yer alan Berk Oktay dışında diğer tüm önemli isimler altıncı sezonda da ekip ile birlikte yola devam edecek.

Yasak Elma dizisinde hem hikaye hem kadro değişti, neler olacağı bir bir ortaya çıktı! 8

Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz’ın dizinin altıncı sezon kadrosunda da yer alması netleşti. Hikayesi çok merak edilen ve Eda Ece’nin ‘final sezonu’ olarak adlandırdığı yeni dönem için ön hazırlıklar tamamlandı ve ekip çekimlere başladı.

Yasak Elma dizisinin çok yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. 146. bölümü ile sezon finali yapan dizi 147. bölümle geri dönecek. Ancak hikayede çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Her şeyden önce Yasak Elma dizisinde daha önce de uygulanan zaman atlaması stratejisi ile birlikte senaristlerin eli güçlendi ve hikayeyi baştan aşağıya değiştirme fırsatı çıktı. Altıncı sezonda da dizinin senaryosunda yaşanacak 2 yıllık zaman atlaması, birçok karakterin durumunda yenilikleri beraberinde getirecek.

Yasak Elma dizisinde hem hikaye hem kadro değişti, neler olacağı bir bir ortaya çıktı! 9

Dizinin kadrosuna katılan isimler olarak Bekir Aksoy ile Ece Özdikici’nin ekibe katıldığı ortaya çıktı. Bekir Aksoy dizide Şebnem Dönmez’in canlandırdığı Handan karakterinin abisi Engin olarak izleyici karşısına çıkacak.

Ece Özdikici ise Murat Aygen’in canlandırdığı Doğan karakterinin sevgilisi avukat Hilal rolünde yer alacak. Hem Bekir Aksoy hem de Ece Özdikici oldukça tecrübeli oyuncular ve altıncı sezonda Yasak Elma dizisinin başarısında önemli pay sahibi olacaklardır.

Hapse düşen Doğan karakterinin avukat Hilal ile aşk yaşaması, ayrıca Handan karakterinin abisi Engin’in hikayeye dahil olması Yasak Elma dizisindeki en önemli yenilikler olarak ortaya çıkıyor.

Hapisten çıkacak olan Doğan’ın bu işi bir intikam hikayesine çevirmesi olmazsa olmaz bir durum. Yasak Elma dizisinin altıncı final sezonu da bir intikam hikayesinin yansıması olacak gibi bir izlenim var.

Ece Özdikici de canlandıracağı Hilal karakteri ile diziye güçlü bir giriş yapmış olacak.

Biran Damla Yılmaz’ın Kumru karakteri ile yoluna devam ettiği dizide bir de sevgilisinin olacağı belirtiliyor.

Eda Ece ve Şevval Sam ikilisinin Yıldız ve Ender karakterleri ile yine ekrana damgasını vuracakları bir sezona hazır olun.