Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu, iddialı dizide partner oldu!

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu, iddialı dizide partner oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kısa süre önce Fox TV’de final yapan Kimsesizler dizisinde oynayan Erdal Beşikçioğlu, yine bir başka televizyon dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncunun yeni dizideki partneri ise henüz yeni belli oldu. Nur Fettahoğlu ile görüşmelerin sürdüğü kulislere yansımıştı.

Sonunda Fettahoğlu’nun da projeyi kabul ettiği öğrenildi. Bu arada Babil dizisi 20. bölümde final yapan Fettahoğlu, Kasım ayından beri farklı projelerle de konuşuldu.

Oyuncu, Exxen için çekilen Hükümsüz dizisinde 2 bölüm konuk oyuncu olarak rol aldı. Ayrıca Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan Dijital Sahne’nin ‘Üç Kızkardeş’ oyununda rol aldı.

Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi güçlü oyunculukları ile beğeni toplayan iki ismin biraraya geleceği dizi şimdiden merak konusu oldu.

Çalışmaları devam eden dizinin kadrosunda ayrıca Tuvana Türkay ve Can Nergis de bulunuyor. İki isim de bir süre önce Yasak Elma dizisinden ayrılmıştı.

O3 Medya imzalı Star TV’nin yeni dizisinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapacak. TV100’de Birsen Altuntaş’ın verdiği bu bilgilere göre iddialı bir proje geliyor!