Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde olay olay olay! Talat Bulut’u şoke edecek yeni oyuncu iddiası!

Yasak Elma dizisinde olay olay olay! Talat Bulut’u şoke edecek yeni oyuncu iddiası!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Yasak Elma, pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisine son olarak Survivor yarışması ile adını duyuran Berna Keklikler’in katıldığı ortaya çıkmıştı. Diziyle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Bir süre önce televizyon programları ile ekranda yer almakta olan, uzun süredir de dizilerde görünmeyen Hande Ataizi’nin Yasak Elma dizisine katılacağına yönelik iddia ortaya atıldı.

Hatta taraflar arasında anlaşmanın da yapıldığı belirtiliyor. Posta gazetesinde yer alan habere göre Bizim Hikaye dizisinden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin diziye katılacağı dedikoduları yalanladı.

Şimdi yeni iddia şu; Hande Ataizi’ye teklif götürüldü. Dahası prensipte anlaşıldı. Senaristler Hande Ataizi için rol bile yazmaya başladı. Hande Ataizi, 2000’de ‘Melekler Evi’nde Talat Bulut ile oynamıştı.

Yasak Elma dizisinde olay olay olay! Talat Bulut'u şoke edecek yeni oyuncu iddiası! 7

O dönem ”Talat Bulut beni odasına çağırdı. Ardından gecenin bir yarısı Van Gölü’ne beraber girmeyi teklif etti” açıklamasını yapmıştı. Talat Bulut ise ”Sanatçı kimlikleri olmayanlar savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler’ karşılığını vermişti.

Talat Bulut’un geçen yıl ‘Yasak Elma’nın kostüm asistanına tacizde bulunduğu iddia edilmişti.