Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in kıyafetleri bakın nasıl seçiliyor?

Yasak Elma dizisinde Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in kıyafetleri bakın nasıl seçiliyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin hikayesi kadar dizideki oyunculuklar da dikkat çekiyor. Ancak bir başka detay var ki aslında her hafta aynı zamanda görsel bir şölen, adeta bir podyum havası estiriliyor dizide.

Dizinin erkekleri hayli klas giyinirken, kadınları da bir moda şovda gibi adeta! Hepsi birbiriyle yarışıyor tarz konusunda. Rengarenk ve iddialı kostümler, her hafta dizide olacaklar kadar merak konusu.

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şafak Pakdemir gibi kadın oyuncular, giydikleri kıyafetleri o kadar iyi taşıyor ki her hafta izleyiciyi moda şova çıkarıyorlar adeta!

Tabii bu önemli etkide sadece oyuncuların tarzları taşıması, fit vücutları değil, dizinin kostüm grubu ve stilistinin de büyük bir etkisi var.

Dizideki karakterlerin stiline göre nasıl giyineceklerine karar veren isimlerin başında Aybüke Özmantar geliyor. Stilist Özmantar, Fox TV’de Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına, dizideki karakterlerin kıyafetlerinin nasıl seçildiği ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Dizinin en dikkat çeken ismi olan ve Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in tarzı için “Daha çok iş kombinleri elbiseler oluyor. Tek tip elbiseler, takım elbiseleri oluyor” açıklamasını yapıyor.

Özmantar, eğer pahalı bir markanın çantasını kullanıyorlarsa, logosunun küçük olmasına dikkat ettiklerini belirterek “Ender almıştır, klas bir çantadır ama tarzına uygun olanı tercih ediyoruz. Ender’de bazen aşırıya kaçabiliyoruz. Siyah ruj kullanıyoruz. Lacivert ruj da sürüyoruz. Biraz daha özgürleştiğimiz noktalar da var ama tek tip olması da zarifliğini ön plana çıkarıyor aslında” diye konuştu.

Konuyla ilgili açıklamaları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…