Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde şimdi Yıldız’ı aptal yerine koyan düşünsün!

Yasak Elma dizisinde şimdi Yıldız’ı aptal yerine koyan düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Yasak Elma dizisi başarılı çıkışını sürdürüyor. Beşinci sezonu ile yeniden ekranlara dönen dizinin hikayesi değişime uğradı. Geçen sezona göre Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay karakteri öne çıktı. Yıldız ise Kumru ile Çağatay’ın yasak aşkını öğrenince bir anda değişim geçirdi.

Yasak Elma hayranları yeni dönemde ekranda çok farkıl bir Yıldız karakteri görecek. Birçok dizi hayranı Yıldız’ın pasif ve naif halinden sıkılmıştı. Yasak aşk ile birlikte senaristler Yıldız’ı eski günlerine geri döndürecek.

Eda Ece’nin doğaçlama performansıyla da büyük başarı sağladığı Yıldız karakterinin dönüşümü dizinin reytinglerinin de artmasını sağlayacak.

18 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan Yasak Elma 116. bölümde Yıldız, Çağatay ve Kumru aşkını fotoğraflarla belgeleyerek, onları herkesin içinde rezil etmek istiyor.

Yıldız diyor ki, “Beni aptal yerine koyan herkesin aklı ile oynayacağım” diye konuştu. Bu yasak aşk nedeniyle delirdiğini ifade eden Yıldız, ayrıca Ender ile de yine kanka hallerine bürünecek.

Yasak Elma dizisinin hikayesindeki bu değişimin reytinglerin daha da yükselmesini sağlaması bekleniyor. Beşinci sezona düşük oranlarla başlayan dizi, geçtiğimiz hafta çok iyi bir sıçrama yaşadı.

Yasak Elma’nın 116. yeni bölümün de daha fazla reyting elde etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.