Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yeni bir dönem mi başlıyor, bunlar neyin işareti?

Yasak Elma dizisinde yeni bir dönem mi başlıyor, bunlar neyin işareti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4. sezonunda izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisinde 3. sezonunda yaşadığı büyük çıkışı, 4. sezona taşıyamadı. Ancak ilgi hala yüksek ve izleyiciler de yeni bölümleri merakla bekliyor. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç gibi isimleri başrolde buluşturan dizinin yeni sezonunda dikkat çeken detaylar var.

İzleyicilerin de sosyal medyada paylaştığı gibi, senaristler nedense çiftleri sırayla birbirinden ayırıyor… Yıldız ile Ender’i de yeniden karşı karşıya getiriyor. Yani kutsal ittifakın bozulduğuna yönelik işaretler geliyor. Yani herkesin birbirine düşman olduğu bir dönem mi başlıyor? Mesela Emir ve Caner bile birbirlerinden sır saklamaya başladı. Bu durum izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Herkesin birbirine düşmanlaşması diziye reyting katar mı, hikayeyi daha ilgi çekici yapar mı bilinmez. Ancak 3. sezondaki yükselişin sebebi iki düşman Ender ve Yıldız’ın birlik olması ve bir ittifak yapmasıydı…

Bazı izleyiciler ise son yaşanan gelişmelere tepkili ve dizinin artık o kadar da ilgilerini çekmediğini söylemeye başladı. Bu bir tehlike işareti.. Peki Yasak Elma’nın 19 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 81. yeni bölümünde neler olacak?

Ender ve Yıldız’ın arasındaki gerginlik herkese sıçramaya başlamışken, Şahika, Yıldız’la yakınlık kurma çabasına girer. Asuman, Halit ve Yıldız’ın bir aksilik olmadan evlenmeleri için elinden geleni yapıyordur. Ancak kimsenin bilmediği, Halit’in bambaşka bir planının olduğudur.