Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde yeni karakter ile yepyeni bir entrika dönemi başlıyor!

Yasak Elma dizisinde yeni karakter ile yepyeni bir entrika dönemi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında sezon sonunda final yapması kararlaştırılan Yasak Elma dizisi, 2023 yılının başlarında da en çok konuşulacak projelerden birisi olarak öne çıkıyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi yeni karakterlerle daha da güçlenecek.

Melisa Doğu, Şebnem Dönmez ve Sevda Erginci gibi yine çok beğenilen oyuncuların da kadrosunda yer almaya devam ettiği Yasak Elma’nın Julia karakteri ile Nehir Erdoğan’ı da hikayeye katması çok etkili olmuştu.

Şimdiye kadar senaristlerin sürekli yeni oyuncular ve yeni karakterler ile yarattığı müthiş yenilenme süreci, dizinin de bu kadar uzun süre ayakta kalmasını sağladı. 6 sezonluk bu büyük başarıya birçok oyuncu katkıda bulundu. Yasak Elma dizisi sayesinde ismini parlatan çok fazla oyuncu oldu.

Dizinin senaristleri yine bi değişim rüzgarını kullanarak 2023 yılında da hikayeyi güçlü tutmayı sürdürecek. Diziye Nehir Erdoğan, Pelin Orhuner ile birlikte 3 yeni ismin daha katılacağı ortaya çıktı.

Murat Onuk, Neriman Uğur ile Elif Yılmaz isimleri Yasak Elma dizisinin kadro genişliğinin bir yansıması olarak hikayede farklı karakterler ile yer alacak.

Yasak Elma dizisinde yeni karakter ile yepyeni bir entrika dönemi başlıyor! 7

Dizide Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Julia karakterinin yardımcısı Tuğçe olarak izleyeceğimiz isim genç oyuncu Elif Yılmaz oldu.

Yasak Elma projesini beğenerek takip ettiğini anlatan Elif Yılmaz, “Böyle çok beğenerek izlediğim ve bu kadar güzel bir ekiple çalışmak beni inanılmaz mutlu ediyor. Çok gurur verici bir şey. Gerçekten çok profesyonel oyuncular var. Hiçbir şekilde zorlanmıyorum. Hepsi ağabey, abla, arkadaş gibi. Sonradan diziye katılmış olmanın huzursuzluğunu yaşamadım” açıklamasını yaptı.

Yasak Elma dizi setinde yardımsever bir ekip ile birlikte çalışmanın keyfini çıkartan Elif Yılmaz, arkadaşlarını övgülere boğdu.

Çok mutlu olduğunu ve dizide Tuğçe karakteri ile yer alacağını anlatan Elif Yılmaz, hikayenin konseptine uygun olarak entrikalarla dolu birisini canlandıracak.

Oyuncu, “Biz kadınlar da entrikayı seviyoruz. Mutlaka bir entrika sürprizlerle ben de geleceğim” dedi.

Her kadının entrikayı sevdiğini ve bunun kafa dağıttığını ifade eden Elif Yılmaz, bunun özellikle aşk hayatında fazlasıyla yaşandığını ifade etti.

Kendisini aşk hayatına kapattığını anlatan Elif Yılmaz, sosyal medyanın vermiş olduğu algıdan etkilendiğini, güven sorunu yaşadığını ve kariyerine odaklandığı için bir aşk yaşamayı düşünmediğini sözlerine ekledi.