Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde Yıldız rezil olacak, Cansu her şeyi değiştirecek!

Yasak Elma dizisinde Yıldız rezil olacak, Cansu her şeyi değiştirecek!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin 11 Ocak Pazartesi yani bu akşam yayınlanacak olan 93. yeni bölümünde çok ilginç olaylara şahit olacaksınız. Fragmanlara yansıyan Şahika ve Ender işbirliği tüm izleyicileri şaşırtmıştı.

Ender’in Yıldız’a karşı büyük komploda Şahika ile birlikte yer alması izleyicileri şaşırtırken, dizinin absürtlüklerle dolu hikayesine yenileri de eklenecek. Çağatay ve Yıldız’ın arasının açılacağı ve Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız’ın zor günler yaşayacağı biliniyor…

Şahika ve Ender’in tek oyunu tabii ki bu değil… Hasan Ali Beyi de hedefe alan bu ikili, Cansu isimli bir kadınla da anlaşma yapacak. Tabii ki bu anlaşmanın ne olduğu bilinmiyor. Nilperi Şahinkaya da bu akşam Cansu karakteri ile bu akşamdan itibaren diziye katılan yeni ünlü oldu.

Otuzlu yaşlarda olan Cansu, Hasan Ali’nin (Erdal Özyağcılar) uğruna yuvasını yıktığı ve sonradan evlenip çok mutlu bir hayat yaşadığı Filiz’in yeğenidir. Ender (Şevval Sam) ve Şahika’nın (Nesrin Cavadzade) onu bulup vazgeçemeyeceği bir teklif yapması ile hayatının fırsatını yakalar.

Peki başka neler yaşanacak? İşte detaylar: Şahika ve Ender işbirliği yaparak, herkesten intikam almaya karar verirler.

Listenin birinci sırasındaki Hasan Ali’yi dize getirmek hiç de kolay değildir.

blank

Bu sebeple, onlara yardım edecek birini bulurlar.

Yıldız ise Çağatay’la mutlu olmaya çalışırken Ender ve Şahika’nın gazabından kurtulamaz.