Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinden ayrılacağı konuşulan Şevval Sam’ın durumu netleşti!

Yasak Elma dizisinden ayrılacağı konuşulan Şevval Sam’ın durumu netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi altıncı sezonu ile birlikte Ekim ayında izleyicilerle buluşacak. Dizinin önceki sezonlara göre daha geç toplanacak olması ve Eylül ayında değil de Ekim ayında başlayacak olması dikkat çeken bir gelişme oldu.

Fatih Aksoy’un ve Medyapım ekibinin büyük önem verdiği Yasak Elma’nın yeni döneminde önemli değişiklikler olacak. Birçok yeni ismin de kadroya katılması bekleniyor. Senaristlerin final sezonu olarak ifade edilen altıncı sezonda nasıl bir hikaye ile izleyicileri ekrana çekecekleri de merak konusu oldu.

Eda Ece’nin Yıldız karakteri ile dizinin başrolünde yer almaya devam edeceği biliniyor. Ancak Şevval Sam’ın Ender karakterinin akıbeti net olarak bilinmiyordu. Bir ara diziden ayrılması gündeme gelen Şevval Sam, daha sonra kalabileceği yönünde sinyaller vermişti.

Yasak Elma dizisinden ayrılacağı konuşulan Şevval Sam'ın durumu netleşti! 7

Eda Ece ise birçok dizi hayranının aklını karıştıran Şevval Sam meselesine noktayı koydu. Dizinin ilk iki sezonunda birlikte rol aldığı Sevda Erginci ile buluşan Eda Ece, yaptığı açıklamada ise Şevval Sam’ın altıncı sezonda da ekipte yer alacağını net bir şekilde ifade etti.

Eda Ece, “Şevval ile ben sabit, çevremiz değişiyor” diyerek diziye yeni isimler de katılacağını belirtti. Şevval Sam’ın durumunu soran muhabirlere Eda Ece, “Açıkladı, kalıyor. Biz final sezonunu beraber yapacağız” diyerek tartışmaları da bitirmiş oldu.

Eda Ece ayrıca, yurt dışına çıktığında kendisine olan ilginin de arttığını açıkladı. Özellikle dizinin Lübnan’da çok sevildiğini vurgulayan oyuncu, “Yasak Elma dünyaya yayıldı, o yüzden bitmiyor” ifadesini kullandı.