Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden bir büyük başarı daha geldi!

Yasak Elma dizisinden bir büyük başarı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinden sevindiren gelişme! Fox TV’de yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisi 3. sezonunu tamamladı. İlk 2 sezona göre, 3. sezon daha başarılıydı. Bunun sebebi ise Eda Ece ve Şevval Sam’ın başlattığı dram dizisini traji komik bir yapıma çevirme taktiği oldu. Senaryonun artık ciddiye alınmasına imkan kalmayan noktada Eda Ece, Yıldız karakterini baştan aşağıya değiştirdi.

Ünlü oyuncu, katıldığı bir programda da Yıldız’ın inandırıcılığını kaybetmemesi adına, olayları ti’ye alan bir çizgiye çektiklerini söyledi. Bu şekilde de Yasak Elma dizisi dramdan komediye geçiş yaptı. İzleyiciler de ekranda gördükleri, gerçek hayat ile bağdaşması pek de mümkün olmayan sahneleri eğlence olarak algılayınca Yasak Elma 3. sezonu ile büyük başarı kazandı.

Bu başarıda Eda Ece’nin doğaçlama sahnelerinin de büyük payı var. Aynı zamanda Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Ender ve Şahika’nın da absürd çıkışları diziyi güldüren, eğlendiren bir çizgiye getirdi.

Başarılı performansını sürdüren Yasak Elma’nın 4. sezona Eylül ayında başlaması bekleniyor. Diziden gelen güzel bir haber daha var.

Yasak Elma’nın yurt dışı serüvenine yeni bir ülke daha katıldı. Dizi, 1 Haziran Pazartesi itibariyle Bosna Hersek’te izleyicilerle buluşacak.

Medyapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi bu ülkede Voce ismiyle yayınlanacak. Dizinin Bosna Hersek için hazırlanan afişi de ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinden bir büyük başarı daha geldi! 7