Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinden yeni bir şok dalgası mı geliyor? Ender’in o bakışındaki sır ne?

Yasak Elma dizisinden yeni bir şok dalgası mı geliyor? Ender’in o bakışındaki sır ne?

tarafından zk zk
Fox TV’de dün akşam 37. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde ortaya çıkan karakter, geçmişe dair yeni şüphelere yol açtı!
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizide Barış Kılıç’ın oynnadığı Kaya’nın bir anda ortaya çıkması, en çok Ender’i kızdırdı.

Halit’in şirketinin eski genel müdürü olan Kaya’nın, Erim ile birlikte Londra’dan döndüğü sahnede Ender kalakalmıştı.

Ender’in Kaya’dan neden bu kadar çekindiği anlaşılamadı ama geçmişe dair aralarında bir şeyler yaşandığı izlenimi uyandı.

38. bölüm tanıtımında Kaya’da hemen gitmesini isteyen Ender’e Kaya, “Benim sana kızmam gerekmez mi?” sözüyle ne anlatmak istedi?

Kaya’nın “Seninki öfke falan değil, düpedüz korku” sözü ise soru işaretlerini daha da çoğalttı.

Dizinin tanıtımını izleyenler, Erim’e sarılan Kaya’ya dehşet içinde bakan Ender’in önemli bir şeyler sakladığı izlenimini verdiği görüşünde.

Yasak Elma dizisinden yeni bir şok dalgası mı geliyor? Ender'in o bakışındaki sır ne? 7

Erim’in babasının Kaya olabileceğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada yorum yapmaya başladılar.

Kaya’nın kim olduğu önümüzdeki günlerde daha net ortaya çıkacak ama Ender’i bu kadar korkutan olay ise gizemini koruyor.

Kaya kimdir?

Kaya iyi bir aileden gelen idealist bir adamdır. Hayatı boyunca gözü yükseklerde olmayan, elindekiyle yetinmesini bilen, çalışarak başarıya ulaşacağının bilincinde yetiştirilmiş biridir. Geçmişte de, bu özellikleri sayesinde Halit’in (Talat Bulut) şirketinde hızla yükselmiş, dürüstlüğü ve azmiyle onun gözüne girmeyi başarmıştır.

Yıllar sonra eski şirketine CEO olarak döndüğünde, geçmiş hesaplaşmalarının kapanmadığını öğrenecektir.
Başarılı oyuncu geçtiğimiz akşam yayınlanan dizinin 37. bölümünde izleyici karşısına çıktı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Bir komploya kurban giden Kemal, kendini Zehra ve Halit’e anlatmaya çalışırken Yıldız kurduğu kusursuz planın keyfini sürer. Zeynep ve Dündar’ın düğünleri yaklaşırken, Zeynep’in kafasında soru işaretleri oluşmaya başlamıştır. Holdinge yeni gelen Ceo Kaya Ekinci, Ender’in en büyük sınavı olacaktır.