Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine kabusu eski başrol Nesrin Cavadzade yaşatacak!

Yasak Elma dizisine kabusu eski başrol Nesrin Cavadzade yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında pazartesi akşamları yoluna devam ediyor. İki haftadır tüm kategorilerde birincilik elde eden dizinin hikayesi farklılaştı ve izleyiciler de bu değişimden son derece memnun. İyi reytingler ve alınan birincilikler ile Yasak Elma ekibi çok mutlu günler yaşıyor.

Tüm ekibin yapımcı tarafından bir yemekte bir araya gelerek kutlama yapması da Yasak Elma’nın başarısının bir yansıması oldu. Ancak bu mutlu günler iki zorlu dizinin gelişi ile birlikte değişebilir. 1 Kasım Pazartesi akşamı Üç Kuruş dizisi başlıyor. Show TV’nin yeni dizisi çok iddialı ve Çukur’un bıraktığı yerden yeniden birinciliği elde etmek için çaba harcayacak.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş dizisinin kadın başrolü ise Nesrin Cavadzade. Ünlü oyuncu 4 sezon yer aldığı Yasak Elma dizisinden geçen sezon sonunda gönderildi. Dizinin setinde yönetmen ile anlaşmazlık yaşayan oyuncu, seti terk edince yapımcı Medyapım tarafından hikayeden gönderildi.

Nesrin Cavadzade, şu anda birincilik sevinci yaşayan Yasak Elma’nın bu mutlu günlerini bitirebilecek bir proje ile geliyor. Oyuncunun başrolünde yer aldığı Üç Kuruş’un daha ilk bölümde birinciliği elde etmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada, “Çok az vakit kaldı. Çok yakında birlikte olacağız. Çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Yasak Elma ile Üç Kuruş dizilerinin rekabeti önümüzdeki hafta ilk kez karşı karşıya gelece ve reytingler herkes tarafından merakla bekleniyor.