Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nesrin Cavadzade bunaldı; biraz da Gökhan Alkan’a sorun!

Nesrin Cavadzade bunaldı; biraz da Gökhan Alkan’a sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinin setinde tanıştığı Gökhan Alkan ile aşk yaşamayı sürdürüyor. İlişkilerinin iyi gittiğini belirten ikili, son dönemde görüşememekten yakınıyor…

Antakya’da Kalp Yarası dizisinin çekimlerinde yer alan Gökhan Alkan, zaman zaman İstanbul’a gelerek sevgilisi ile görüşebilir. Bazı zamanlar ise Nesrin Cavadzade’nin Antakya’ya gittiğine yönelik bilgiler gelmişti…

Üç Kuruş dizisine başlayan Nesrin Cavadzade’nin de yoğun bir gündemi olması nedeniyle iki aşık uzaktan birbirlerini sevmek durumunda kalacak. Hayranlarının evlenmesini beklediği ikilinin aşk hayatında her şey yolunda gidiyor.

Nesrin Cavadzade katıldığı bir etkinlikte aşk soruları ile karşılaştı. Ne zaman evleneceklerine yönelik olarak sosyal medyada hayranların meraklı soruları ünlü oyuncuya yöneltildi.

Nesrin Cavadzade bunaldı; biraz da Gökhan Alkan'a sorun! 7

Nesrin Cavadzade kendisine gelen farklı sorulardan ise çok bunaldığını sözleriyle gösterdi. Oyuncu, “Evlenince ne zaman çocuk yapacaksınız. Yapamadıysanız sorun mu var. Birincisini yapınca ikincisi ne zaman gelecek” diyerek muhabirlerin sürekli benzer sorular sormasını eleştirdi.

Evliliğin kısmet işi olduğunu anlatan oyuncu, birçok şeyi basın mensuplarından duyduğunu da belirtti. Oyuncu, “Bir kere de onu sıkıştırın” diyerek sevgilisi Gökhan Alkan’a gönderme yaptı.