Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan reyting yarışında karşı karşıya geldi!

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan reyting yarışında karşı karşıya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları diziler arasındaki yarışta önemli bir karşılaşma yaşanacak. Yasak Elma dizisinin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisi bu karşılaşmanın baş kahramanları olacak.

Yaz döneminden bu yana atv ekranında yayınlanmakta olan Kalp Yarası isimli dizide başrolde yer alan Gökhan Alkan, partneri Yağmur Tanrısevsin ile de iyi bir ikili oluşturdu. Dizinin hikayesi de sevildi ve iyi reytingler gelmeye devam ediyor.

Ancak Kalp Yarası’nın bu iyi gidişatını Üç Kuruş isimli Show TV dizisi bozabilir. Nesrin Cavadzade’nin başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi 1 Kasım pazartesi akşamı Show TV’de başlayacak.

Yasak Elma dizisi ile mücadele konusunda son haftalarda geriye düşen Kalp Yarası’na yeni dizisinin olumsuz bir yansıması olabilir. Kalp Yarası’nın reytingleri bir anda düşebilir…

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ikilisi pazartesi akşamları aynı saatte farklı ekranlarda birbirlerine rakip olmuş durumda.

Ayrıca iki sevgili eski dizileri Yasak Elma’ya da yine rakip konumunda. Pazartesi akşamları reyting yarışı çok ilginç sonuçlar getirecek gibi duruyor.

8 Kasım Pazartesi akşamı TRT1’de Alparslan Büyük Selçuklu dizisi de başlayınca ortalık iyice karışacak. Bakalım Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan bu zorlu yarışta neler yapabilecek? İzleyip göreceğiz.