Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisine sezon finali öncesinde sürpriz iki oyuncu katılıyor!

Yasak Elma dizisine sezon finali öncesinde sürpriz iki oyuncu katılıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisi, beşinci sezonu bitirmek üzere. Sezon sonuna doğru el arttıran dizide, entrikalar bitmezken, yeni isimlerin kadroya eklenmesi de sürpriz oluyor! Med Yapım imzalı dizi, yakında sezon arası verecek. 6. sezonda da devam edeceği bir süre önce gündeme gelmişti.

Dizi, ilk günden bu yana büyük değişim geçirdi. Dram olarak başlayan hikayenin zaman içinde absürt komediye dönmesi ile birlikte, entrikası bitmeyen, olmazları olduran, ekran başında kahkaha attıran bir yapıma dönüştü. Bu şekliyle de izleyici tarafından benimsendi ve çok sevildi.

Eda Ece ve Şevval Sam’ın oynadıkları Yıldız ve Ender karakterleri, dizinin vazgeçilmezleri. İki oyuncunun da yeni sezonda devam edeceği ile ilgili kulis bilgileri gündeme geliyor. Şevval Sam için durum netleşmese de Eda Ece için net… Biran Damla Yılmaz da yeni sezonda devam edeceğini geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajdaki satır aralarında söylemişti.

Yasak Elma dizisine sezon finali öncesinde sürpriz iki oyuncu katılıyor! 9

Berk Oktay’ın ayrılacağı yönünde kimi haberler de konuşulmakta ancak bir kesinlik yok. Dizinin kadrosunda yenilikleri olacağı, Yasak Elma’yı izleyenlerin her sezon yaşadığı bir gelişme olarak malum bir durum. Ancak tabii karakterlerle birlikte yeni hikayelerin de yazılmasıyla Yasak Elma’ya olan ilgi hep yüksek tutulmaya çalışılıyor.

Senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün yazdıkları diziye gelenler, gidenler bitmiyor! Bu da diziye olan ilgiyi hiç düşürmeyen sebeplerden bir tanesi.

Yasak Elma dizisine sezon finali öncesinde sürpriz iki oyuncu katılıyor! 10

Dizi sezon finaline giderken her hafta yine şaşkına çeviren, kahkaha attıran şok gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Artık mantığın aranmadığı hikaye öyle yerlere gidiyor ki izleyici gerçek hayatta olması muhtemel olmayan büyük tesadüfleri Yasak Elma’da izlerken hayret, şaşkınlık ve bir o kadar da kahkaha ile karşılıyor.

13 Haziran’da 5. sezona veda edecek olan Yasak Elma’nın kadrosuna iki ismin daha katılacağı gündeme geldi. Hikayenin heyecanı kaybetmemesi için yeni bir karakterin sezon finaline doğru gelecek olması, yeni sezona da bir sinyal çakacak!

Bu karakterlerden biri, Yasak Elma’da Bahtiyar Memili’nin canlandırdığı Sedai karakterinin teyzesi olacak. Adana’dan gelen teyze rolünde ise usta oyuncu Nalan Örgüt yer alıyor.

Son yıllarda dizilerde görmekte olduğumuz usta oyuncuyu televizyon izleyenleri en çok, Yılanların Öcü dizisindeki Hikmet karakteri ile hatırlamakta. Ayrıca geçtiğimiz sezon yayınlanan Kazara Aşk dizisinde de Meryem karakterini oynamıştı. Bu kez Yasak Elma dizisine geliyor…

Yasak Elma dizisine sezon finali öncesinde sürpriz iki oyuncu katılıyor! 11

Ayrıca Ekin karakterinin anneannesi Sümer karakterinin de yine dizide yer alacağı gelen bilgiler arasında. Fakat bu karakteri kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Diziye sezon finalinden önce yeni karakterlerin katılması, heyecanı da yükseltecek gelişmeleri beraberinde getirecek…