Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisi zorlanırken Özge Yağız’ın yükselişi resmen parlıyor!

Baba dizisi zorlanırken Özge Yağız’ın yükselişi resmen parlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Baba dizisi, tanıtımları ekrana gelmeye başladığında büyük merak konusu olmuştu. Haluk Bilginer gibi usta bir ismin dizide yer alıyor olması zaten pek çok izleyici için dizinin iddiasını büyütüyordu. Genç kuşağın başarılı isimlerinden Tolga Sarıtaş’ın da başrolde olması, bir başka hedef kitleyi de markajına almayı başarmıştı.

Yine dikkat çeken isimlerden birisi de genç kuşak oyunculardan Özge Yağız oldu. Daha önce Adını Sen Koy ve Yemin gibi iki günlük dizi ile büyük bir hayran kitlesi edinen Özge Yağız, ardından Sol Yanım ve İçimizden Biri dizilerinde rol almıştı. Yağız, Baba dizisiyle giderek daha da ön plana çıktı. Geçtiğimiz sezon başlayan dizi, ikinci sezonuyla ekranda. Ancak kanalın dizi için devam kararını ne kadar sürdüreceği ayrı bir merak konusu. Zira ilk 10 tablosunda bile yer alamayan Baba dizisi, giderek izleyici kaybediyor!

İlk sezonun ardından büyük bir değişim geçirerek hikayesi farklı yöne giden Baba için yapılan bu değişiklikler, reytinge etki etmedi! Sosyal medyada günün en çok konuşulan dizileri arasında kimi zaman ilk sıralarda yer alsa da reytingdeki hüsran dikkat çekici boyutta!

Baba dizisi zorlanırken Özge Yağız'ın yükselişi resmen parlıyor! 8

Bu arada dizinin parlayan yıldızı ise Özge Yağız oldu! Büşra karakteri ile rol aldığı diziyle birlikte daha çok dikkat çeken genç oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuluyor! Yeni kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Özge Yağız’ın, Baba dizisi final yapsa bile meslek hayatında çok özel bir yeri olacağı da ayrı bir durum.

Hem usta isimlerle hem de deneyimli ve başarılı oyuncularla bir arada olma şansını yakaladığı Baba dizisi, Özge Yağız’ın kariyerinde önemli bir yerde duracak. Ayrıca yapımcıların gözdesi olmaya başlayan Yağız, sosyal medyadan aldığı destek ile de kariyerinde ayrı bir hız yakalayacak.

Baba dizisi zorlanırken Özge Yağız'ın yükselişi resmen parlıyor! 9

Özge Yağız, sosyal medyadaki ‘en popüler kadın oyuncular’ listelerinde de sürekli olarak üst sıralarda yer alıyor. Uzun zamandır Kardeşlerim dizisinin 17 yaşındaki oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun’un, uzun zamandır pek çok dizide rol almış ve popüler isimlerin önüne geçtiği listedeki zirveyi kaptırdığı son haftada Özge Yağız da 3. sıradaydı!

Haftalardır Coşkun’un ardından 2. sırada yer alıyor Özge Yağız. Aralarında Afra Saraçoğlu, Alina Boz gibi isimlerin yanı sıra kendisi gibi günlük dizilerle tanınan Sıla Türkoğlu’nun da yer aldığı listede Yağız, 2. sırayı kimseye bırakmadı!

Ancak son haftada Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını, hızla ilerleyerek listeye giren Sıla Türkoğlu’nun alması ile birlikte 3. sıraya geriledi! Yine de Özge Yağız, Adba.tv’nin ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ araştırmasının 8-14 Kasım haftasında ilk 3’te yer almakta.

Sıla Türkoğlu’na gelen ileti sayısı 78 bin 300, Su Burcu Yazgı Coşkun’a 43 bin 300 iken Özge Yağız’a gelen ileti sayısı ise 34 bin 200. Yağız, Sıla Türkoğlu’nun atağı ile bir sıra gerilese de hala sosyal medyanın en popüler kadınları arasında ilk sıralarda yer almaya devam ediyor. Sosyal medya desteğini güçlü bir şekilde arkasına alan genç oyuncu, yapımcıların da gözdesi olarak son dönemin başarılı ve yıldızı parlayan isimlerinden birisi olmayı sürdürüyor…