Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma dizisinin kadrosunda Cansel Elçin sürprizi!

Yasak Elma dizisinin kadrosunda Cansel Elçin sürprizi!

tarafından ker_def

Pazartesi günleri FOX’ta yayınlanan “Yasak Elma” dizisi, eğlenceli sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Gür’ün kaleme aldığı diziye sürpriz bir konuk oyuncu katılmaya hazırlanıyor.

Dizinin 138. bölümü itibarıyla dizide boy gösterecek sevilen oyuncu Cansel Elçin, bir bankanın başarılı finans müdürü olarak izleyici karşısına çıkacak. Oyuncunun imajı ortaya çıkarken, canlandıracağı karakter de merak konusu oldu.

Yasak Elma dizisinin kadrosunda Cansel Elçin sürprizi! 7

Önceki hafta dizide Doğan’ın eski karısı ve Kumru’nun da annesi Handan karakteri ile katılan Şebnem Dönmez, hikayeye renk kattı. Handan’ın ardından ise bu sefer Cansel Elçin izleyicileri şaşırtacak. Banka finans müdürü ile Handan’ın yolları kesiştikten sonra neler olacağı ise şimdiden büyük merak konusu.

Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler ve Ceyhun Mengiroğlu gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran “Yasak Elma”, her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.