Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin Kumru’su ile Yıldız’ı sette nasıl? Biran Damla Yılmaz’dan itiraflar geldi!

Yasak Elma dizisinin Kumru’su ile Yıldız’ı sette nasıl? Biran Damla Yılmaz’dan itiraflar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Kumru karakterini canlandıran ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Youtube sohbet programında Hürriyet’ten Ferit Ömeroğlu’nun sorularını yanıtladı. Sosyal medyada bir ünlüyü takip edecek ise bunun sebebinin olması gerektiğini ifade eden genç oyuncu, “Onun hayatını merak ediyorum. Doğal halinde nasıl birisi onu görmek istiyorum. Ben de öyle birisiyim” dedi.

Neden bu kadar magazin figürü olduğu sorusu üzerine oyuncu, kendisini bir magazin figürü olarak kabul etmediğini belirtti. Magazin basınını takip ettiğini ve kendisiyle ilgili haberlerin çok fazla olmadığını anlatan oyuncu, magazinden kaçmak için orman içinde bir yerde yaşadığını da ifade etti.

Yasak Elma dizisinin setinde çok mutlu olduğunu söyleyen oyuncu, “Gerçekten eğlenerek sahneleri çekiyoruz. Bir de karakterden de çok keyif alıyorum. Onun böyle umursamazlığı, şuursuzluğu hoşuma gidiyor” diye konuştu.

Yasak Elma dizisinin Kumru'su ile Yıldız'ı sette nasıl? Biran Damla Yılmaz'dan itiraflar geldi! 7

Yasak Elma dizi setinde en eğlenceli anları Eda Ece ile birlikte yaşadığını anlatan oyuncu, bir de Murat Aygen ile çok eğlenceli anlar yaşadıklarını belirtti. Murat Aygen’in sette bazen şarkı da söylediğini anlatan Biran Damla Yılmaz, “Bir anda atmosfer değişiyor” diyerek sesinin çok güzel olduğunu ifade etti.

Sette farklı, kendi normal hayatında farklı birisi olduğunu ifade eden oyuncu, “Sette ben tamamen şalterleri kapatıyorum” diyerek çok farklı bir ruh haline büründüğünü ifade etti.

Yasak Elma dizi setinde başrolde yer alan Eda Ece ile çok iyi anlaştıklarını da ifade eden Biran Damla Yılmaz, “Bir çıkar ilişkisine dayalı birbirine samimiyetsiz gülümseyen iki arkadaş değiliz. Gerçekten benim kötü günüm oluyor, ben kenarda duruyorum çok muhabbet etmiyorum. Onun oluyor o çok muhabbet etmiyor. O günlerde bile sarılıp enerji veriyorum. Seni kendi haline bırakıyorum diyorum” şeklinde konuştu.

Genç oyuncu, 16 ile 24 yaş aralığında duygusal bir çöküş yaşadığına da ilk kez bu programda açıkladı ve ismini vermediği bir kişinin söylediği bir haber nedeniyle böyle yoğun duygular yaşadığını anlattı. Bu kişiyi söylemek istemeyen Biran Damla Yılmaz, bu olayı yaşadıktan sonra gamsız birisi olduğunu sözlerine ekledi.