Ana sayfa Dizi Haberleri Yan rollerden yeniden başrole! Erkan Meriç için kaderin yeni cilvesi!

Yan rollerden yeniden başrole! Erkan Meriç için kaderin yeni cilvesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Meriç, figüran olarak başladığı oyunculuk yolculuğunda 2011 yılından bu yana ekranlarda farklı projelerle yer alan isimlerden birisi oldu. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ve Fatmagül’ün Suçu Ne setlerine figüran olarak girebilen oyuncu, ardından ise Acayip Hikayeler isimli dizide konuk oyuncu olarak kendini göstermişti.

Beyaz Karanfil dizisindeki Erkan karakteri ile ilk önemli çıkışını yapan Erkan Meriç, ardından da Bedel isimli dizide yine Cengiz karakteri ile yan roldeydi. Oyuncuya büyük popülerlik kazandıran proje ise 2016 ile 2018 yılları arasında yayınlanan Adını Sen Koy isimli günlük dizi oldu. Hazal Subaşı ile birlikte dizinin başrolünde yer alan ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, başroldün de keyfini çıkartmıştı.

Sonraki dönemde bir süre ortalarda görünmeyen oyuncu geçen yıl Savaşçı isimli dizinin beşinci sezonuna Bektaş Subaşı karakteri ile yine yan bir rolle katıldı. Ardından da bu sezon Gülümse Kaderine isimli izideki Fırat karakteri ile yine başrollerden rol çalan bir görüntü çizen Erkan Meriç, çok da etkili olduğu bu hikayenin kısa süreli olmasının şanssızlığını da yaşadı.

Gülümse Kaderine projesi beş bölüm sürdü ve Fırat karakteri ile büyük bir çıkış yapma potansiyeli bulunan Erkan Meriç için reytinglerin düşük olması büyük bir fırsatın kaçması anlamını taşıyordu.

Şimdilerde ise oyuncunun ismi bir günlük diziyle gündeme geldi. Yeni bir projenin müjdesini sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaşan oyuncu, yeni sezonda tv8 ekranında Yazgı isimli dizide yer alacak.

Yan rollerden yeniden başrole! Erkan Meriç için kaderin yeni cilvesi! 7

Bu sefer ise Erkan Meriç, Adını Sen Koy projesinde olduğu gibi yine başrolde yer alacak. Günlük dizilerin başrol oyuncusu olarak yer alan ama ana akım televizyon kanallarındaki diğer projelerinde yan rolleri kabul eden Erkan Meriç, etkili bir hikaye ile yeniden ekranlara dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Hazal Subaşı’nın ardından Erkan Meriç’in yeni günlük dizisindeki kadın partneri de merakla bekleniyor. Oyuncunun etkili ve tanınmış bir isim ile başrolü paylaşması Yazgı dizisinin daha çok reklamının yapılmasını sağlayacaktır. Henüz oyuncu seçimleri devam ediyor ama Yazgı dizisinin hazırlıklarının son aşamaya geldiği de basındaki haberlere konu oldu.