Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi planlardan çıkartıldı, Ebru Şahin için yeni dizi heyecanı yakında başlar!

Destan dizisi planlardan çıkartıldı, Ebru Şahin için yeni dizi heyecanı yakında başlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisinin atv’nin artık gündeminde olmadığına yönelik olarak bilgiler gelmeye devam ediyor. Selim Bayraktar’ın ilk sezon sonunda diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Oyuncular ise yaptıkları açıklamalarda ikinci sezonda yola devam edecekleri mesajını vermişti. Ancak Destan dizisinin sezonun sonlarına doğru elde ettiği düşük reytingler, ikinci sezonun sorgulanması sonucunu doğurmuştu.

Yaz aylarında ise atv’nin planlarını değiştirerek, Destan dizisini yeni sezonda yayınlamak istememesi sonucunda büyük prodüksiyon hazırlanan bu diziye veda etme ihtimali ortaya çıkmıştı. Bilgiler netleşmeye başlarken, aslında arka planda atv’nin planlarından Destan dizisini tamamen çıkarttığı gerçeği her geçen gün biraz daha öne çıkıyor.

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı Destan, hikayesi 9. yüzyılda geçen bir kadın kahramanın hikayesi olarak öne çıktı. Ebru Şahin de Hercai isimli dizideki büyük başarısının ardından kariyerinde bir daha böyle bir proje gelmesi zor olacağı için Destan dizisinde yer almayı kabul etmişti.

Ebru Şahin, Akkız karakterini canlandırmak için de büyük fedakarlıklar sergiledi. Eğitimler ile kendisini çok geliştiren ve savaşçı bir kadın imajına da çok yakışan Ebru Şahin, hayranlarını da mest etmişti.

Ancak Destan dizisinin artık atv için kapandığı ve projenin sadık takipçilerine bir jest olarak da final bölümünün çekilerek hikayenin tamamen gündemden düşmesi bekleniyor.

Destan dizisi planlardan çıkartıldı, Ebru Şahin için yeni dizi heyecanı yakında başlar! 7

Yapımcı Mehmet Bozdağ büyük paralar harcayarak kurduğu platodan da vazgeçmek ve yeni projeler için dönüştürmek gibi bir durum ile karşı karşıya kaldı.

atv ise çok büyük beklentiler ile yayına aldığı Destan dizisinde umduğunu tam olarak bulamadı. Ebru Şahin her şekilde bu dizinin en büyük kazananlarından birisi olurken, izleyiciler ise Destan’ın tek sezonluk bir proje olmasının memnuniyetsizliğini yaşıyor.

Dizinin finale gitmesinin altında hikayenin tatmin edici olmadığı gerçeğinin iyice gün yüzüne çıkması gösteriliyor. Yapımcı Mehmet Bozdağ, yeni sezon için de ortaya çıkan senaryonun sezon sonuna kadar devam edebilmenin mümkün olmadığını görmüş olmalı ki, projenin bitmesini kabullenmek zorunda kalmış.

Destan dizisinin seyircilere bir saygı gösterisi olarak final bölümü çekilerek vedası artık netleşirken, Ebru Şahin’in yeni sezonda başka bir projede yer almasının önü de açılmış gözüküyor.

Oyuncunun hayranları da bundan sonra da farklı ve özel karakterler ile ekranlarda yer alması gerektiğini, sıradan senaryolarla vakit kaybetmemesini tavsiye eden paylaşımlar yaparak, sosyal medyadan oyuncuya destek olmaya devam ediyor.