Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinin mikserinin kim olduğu ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinin mikserinin kim olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, 96. yeni bölümü ile 1 Şubat yani bu akşam saat 20.00’da ekrandaki yerini alacak. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Günelay Kalkan gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yasak Elma’da olaylar bitmek bilmiyor.

Onca entrikaya rağmen reytinglerde bir türlü yüksek oranlarda tutunamayan ve düşme eğilimi sergileyen yapıma katılan yeni karakterler hikayeyi heyecanlı hale getirdi ama izleyici ilgisinin düşmesine engel olamadı. Yasak Elma hakkında eleştiriler sosyal medyada yer almaya devam ederken, 96. yeni bölümde de önemli gelişmeler yaşanacak.

Nilperi Şahinkaya’nın Cansu karakterine hayat verdiği dizide, Çağatay ile Cansu arasında neler yaşanacağı büyük merak konusu. Cansu, Çağatay ile aynı yatağa girerek olay yapmıştı. Ama Yıldız’ın bundan haberi yok. Çağatay, Cansu konusunda ne yapacak?

Çağatay, Cansu’yla yaşadıklarından sonra, Yıldız’la arasını düzeltmeye çalışır. Yıldız olanlardan habersiz, Cansu’yla görüşmeye devam ederken; Çağatay, Cansu’yu onlardan uzaklaştırmanın yollarını arar. Cansu, adeta mikser gibi her şeyi karıştıracak gibi duruyor.

Yasak Elma dizisinin mikserinin kim olduğu ortaya çıktı! 7

Ender ve Şahika, Hasan Ali’den darbe yemekten usandıklarından daha hasar verici planlar yapmaya karar verirler. Ancak sonunda olan Şahika’ya olacaktır.

Zehirlendiği düşünülen Şahika öldü mü ölmedi mi polemiği de yaşanmıştı.

Ancak Nesrin Cavadzade sette çalışmaya devam ettiğine göre yine Şahika’ya bir şey olmayacaktır.