Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası dizisine olan kızgınlık sosyal medyaya yansıdı!

Kalp Yarası dizisine olan kızgınlık sosyal medyaya yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 15. bölümü geride kaldı. Pazartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi ekran başına geçiren dizinin hikayesi çok beğenildi. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin de güçlü uyumu ile atv dizisi başarılı performanslar ortaya koymaya devam ediyor.

Dizinin izleyicileri ise senaristler konusunda dertli. Hikayenin istedikleri gibi ilerlemediği eleştirilerini yapan hayranlar Ayşe ile Ferit ayrılığından rahatsız olmuş durumda. Bu iki karakterin bir türlü mutlu olamaması nedeniyle eleştiriler artıyor.

Kalp Yarası son bölümünde de Ayşe ile Ferit aşkında olumlu bir ilerleme olmaması izleyicileri fazlası ile kızdırdı. Dizinin yeni bölümünü sıkıcı bulduklarını belirten izleyiciler, reytinglerde yaşanan düşüşün de senaristler için bir mesaj olması gerektiğini ifade eden yorumlar yaptı.

Kalp Yarası 15. bölümü tüm kişilerde daha önce birincilik elde ediyordu. Ancak Türkiye – Letonya futbol maçının da etkisiyle reytinglerde gerileme yaşandı. Tüm kişilerde günü üçüncü bitiren dizinin ortalamanın üzerinde oranlar elde ettiği gözlemleniyor. Zaten bu kategoride çok iyi durumda olan dizi AB ve ABC1’de ise günü altıncı sırada tamamladı. Bu iki kategoride yaşanan düşüş dikkat çekiciydi.

Kalp Yarası dizisine olan kızgınlık sosyal medyaya yansıdı! 7

Dizinin hikayesinde Ayşe ve Ferit otomobil ile giderken yaşanan kazanın onları yeniden birleştirmesi dilekleri yapıldı. Dizi hayranları Ayşe ile Ferit karakterlerine dizide ağırlık verilmediği ve onları sürekli mutsuzluk yaydığına yönelik yorumlar yapıyor.

Bu duruma çok kızan dizi hayranları düşük gelen reytinglerin de bir uyarı niteliğinde olduğu yorumlarını yapıyor. “Dileriz ders olsun. Hande sahneleri azaltılsın, sahneler özenle yazılsın, geçişlere dikkat edilsin” diye mesaj bırakan Kalp Yarası hayranları sonraki bölümlerde hikayenin toparlanması gerektiğini düşünüyor.

Bir dizi hayranı, birçok kişinin düşüncesine şu sözlerle tercüman oldu: “Hiç üzülmedim hak ettiler. Daha da düşük gelebilirdi, bizler sayesinde izleniyorsunuz. Bundan bir ders çıkartıp toparlanın”