Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin setine övgülerde bulunan Emre Kızılırmak hayranlarını yeni rolüyle çok şaşırtacak!

Yasak Elma dizisinin setine övgülerde bulunan Emre Kızılırmak hayranlarını yeni rolüyle çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan genç oyuncularından Emre Kızılırmak, Fox TV ekranında pazartesi akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Yasak Elma dizisinde yer almıştı. Proje için 10 bölümlük anlaşmasının olduğundan bahseden oyuncu, hikayede Selim Avşaroğlu karakterini canlandırmıştı.

Emre Kızılırmak, 10 bölümlük anlaşmaya rağmen karakterin sevilmesi üzerine bölüm sayısını uzattıklarını belirtti ve şunları söyledi: “10 bölümlük bir anlaşmamız vardı aslında. Biraz da uzattık, Selim karakteri de çok hoşuma gitti. Oynaması da çok güzel, zaten set harika bir set. Şu anda oyuncu olarak içinde bulunabilecek en keyifli projelerden bir tanesi. Eğlenceli bir iş.”

Yasak Elma dizisinin setine övgülerde bulunan Emre Kızılırmak hayranlarını yeni rolüyle çok şaşırtacak! 8

Yasak Elma dizisinin setinde çok eğlendiği ve memnun kaldığı sözleri ile anlaşılan Emre Kızılırmak, 2022-2023 sezonunda böyle etkili bir projede yer alarak Yasak Elma’nın hikayesine katkı sunan çok sayıda ünlü ismin arasına da girmiş oldu.

Sezon sonunda Yasak Elma final yaparak ekranlara veda edecek. Altıncı sezonu süren dizinin reytinglerinin halen ortalamanın üzerinde oranlarda gerçekleşmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Fırsat buldukça motosiklet binme tutkusunu sürdüren ünlü oyuncu, kameralara takıldı. Emre Kızılırmak, 8-9 yıldır motosiklet kullanmakta olduğunu ve İstanbul trafiğinde vazgeçilmez ulaşım aracı haline geldiğini de ifade etti.

Yasak Elma dizisinin setine övgülerde bulunan Emre Kızılırmak hayranlarını yeni rolüyle çok şaşırtacak! 9

Yeni bir sinema filmine başladığının bilgisini de veren oyuncu, kendisinin de çok beğendiği Can Evrenol’un bir projesinde yer aldığını anlattı.

Emre Kızılırmak, “Beraber projeyi tamamlayacağız, Mayıs ayının ilk haftası gibi bitireceğiz. Aksiyon ve vahşet dolu bir film olacak” açıklamasını yaptı.

Filmin çekimlerinde çok zorlandığını ve daha önce canlandırmadığı farklılıkta bir karakterde yer alan oyuncu, aksiyon dolu anlar yaşadığını ve bu sahnelerin çok konuşabileceğini de anlattı.

“Daha konuşulabilecek çok sahnemiz de var” diyerek filmin çok farklı bir proje olduğunu anlatan oyuncu, her projenin kendisi için kariyer yolculuğunda çok önemli olduğunu da ifade etti.