Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin sürpriz bir misafiri var!

Yasak Elma dizisinin sürpriz bir misafiri var!

tarafından ker_def

Televizyon ekranının sevilen dizilerinden olan Yasak Elma, Fox TV ekranında 4. sezonu ile yoluna devam ediyor. Dizide sürprizler hiç bitmiyor. Bu akşam yayınlanacak olan 94. bölümde de izleyicileri bekleyen bir sürpriz var.

Pazartesi günleri FOX izleyicisiyle buluşmaya devam eden “Yasak Elma” dizisinin bu akşam yayınlanacak bölümüne sürpriz bir isim konuk oluyor. Tarihçi, seyahat yazarı, profesyonel rehber ve konuşmacı Saffet Emre Tonguç, dizinin 94. bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de FOX’ta ekrana gelecek.

Peki Saffet Emre Tonguç kimdir?

Yasak Elma dizisinin sürpriz bir misafiri var! 7

1966 yılında Çorlu’da doğan Tonguç, Şişli Terakki Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdi. Üniversitede Turizm ve Otel Yöneticiliği ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde okuyan Tonguç,yüksek lisansını ise Osmanlı Sosyal Tarihi üzerine yine Boğaziçi Üniversitesi’nde yaptı. İşletme üzerine Viyana Ekonomi Üniversitesi’nde doktora çalışmalarında bulunan Tonguç, gezmeyi çok seven ve dünyada 130 ülkeyi dolaşan bir isim.

Bugüne kadar gördüğü şehirlerin sayısı 1400’denfazladır. Her gittiği yerden fotoğraflar çeken Tonguç, birçok dergi ve internet sitesinde yayınlanan bu fotoğrafları ile biliniyor.

Saffet Emre Tonguç, profesyonel konuşmacı ve tv programcısı olarak yürüttüğü çalışmaların yanı sıra turizmi keşif duygusuyla birleştirdiği özel rotalara turlar düzenleyerek profesyonel rehberliğe devam ediyor.