Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma için alınan final kararı, Fox TV’yi büyük zora sokacak!

Yasak Elma için alınan final kararı, Fox TV’yi büyük zora sokacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisini izleyenler, bu sezon sonunda final yapacağı geçtiğimiz sezon sonunda öğrenmişti. Aslında 5. sezonda final yapacağı daha önce gündeme gelmiş, fakat izleyicilerden gelen yoğun istek sonrasında dizinin bir sezon daha uzatıldığı, oyuncular tarafından da deklare edilmişti!

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, dram türünde bir hikaye olarak başlasa da giderek absürt komediye dönen hikayesi ile büyük dikkat çekti! Dizinin ilk iki sezonunun ardından değişmeye başlayan içerik de karakterler de izleyicinin yoğun ilgisi ile karşılandı!

Eda Ece ‘nin hayat verdiği Yıldız karakterinin her konuşmasının ve sahnesinin absürtlük örneği olarak sosyal medyada konuşulduğu dizide ayrıca Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakteri de fenomen bir isme dönüştü! İkilinin sahneleri Youtube üzerinden de binlerce, milyonlarca kez izlenirken, Yasak Elma dizisi, şaşırtıcı ve şok edici gelişmelerle 6 sezondur büyük bir zevkle izlenmekte!

Diziyi takip edenler, pek çok oyuncunun gelip geçtiği, ana karakterlerden çoğunun değiştiği Yasak Elma’yı o kadar çok seviyor ki dizinin biteceğine inanmak istemiyor! Her sezonda yepyeni olaylar ve karakterlerle izleyiciye ayrı keyif yaşatan Yasak Elma, ne yazık ki bu sezon sonunda final yapacak!

Yasak Elma için alınan final kararı, Fox TV'yi büyük zora sokacak! 8

Fakat izleyici, bir şekilde bu ilginin ve yüksek reytinglerin sonucunda 7. sezonunda olması gerektiği inancını taşırken, biteceği fikrini kabullenmek istemiyor! Şevval Sam’ın, 5. sezon sonunda ayrılacağı haberleri gündeme geldiğinde oyuncu, 6. sezona izleyicinin de yoğun isteği nedeniyle ‘evet’ demişti.

Bir sezon daha Şevval Sam’ın dizide oynamayı kabul etmeyeceği tahminleri yapılıyor zaten! İzleyiciler ise şimdiden dizinin bitirilme kararını konuşmaya ve bu vedaya hazır olmadıklarını belirtmeye başladılar sosyal medyadan! Henüz sezon ortasına gelindiği bir dönemde, Eda Ece’nin bir kez daha Yasak Elma’ya veda edeceklerini ve kendisinin de artık farklı işlerde çalışmak istediğini söylemesi, Yasak Elma’nın devam etme ihtimalini neredeyse sıfırlıyor!

Yasak Elma için alınan final kararı, Fox TV'yi büyük zora sokacak! 9

Bu arada bir kaç sezondur dizilerini tutturmak konusunda büyük problem yaşayan Fox TV’nin, elindeki altın yumurtlayan tavuk olan Yasak Elma’dan vazgeçecek olması da ayrı bir can sıkıcı durum! Kanal açısından Yasak Elma gibi reytingi yüksek bir diziye veda edecek olmak, baştan yanlış bir karar olarak görülüyor!

Kimi dizilerin 2. sezonda bile sürdüremediği ilgiyi ve reyting desteğini sürdüren ve hatta zirvede duran Yasak Elma, devam etse muhtemelen 7. sezonda da yine sadık izleyici kitlesi tarafından izlenecek. Bu gerçeğe karşılık dizinin finale gidiyor olması, kimsenin içine sinmiyor! Ancak her şeye karşın yavaş yavaş final de yaklaşıyor!