Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, Maraşlı, Sen Çal Kapımı, Camdaki Kız… Bir diziden daha koronavirüs haberi geldi!

Yasak Elma, Maraşlı, Sen Çal Kapımı, Camdaki Kız… Bir diziden daha koronavirüs haberi geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gün geçmiyor ki bir setten koronavirüs haberi gelmesin! Türkiye’nin vaka sayısında dünyada zirveyi zorladığı bir süreçte doğal olarak dizilerin setleri de durumdan nasibini alıyor! Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte dizi setlerinde yoğun önlemler alınmakta.

Ancak onlarca kişinin bazen 100’ü geçen kişiyle yapılan çekimlerde ister istemez oyuncuların veya ekipten çalışanların koronavirüse yakalanması da kaçınılmaz hale geliyor!

Son bir ayda gittikçe vakaların dizi setlerinde de yoğunlaştığı gelen haberlerden anlaşılıyor. Geçtiğimiz hafta Maraşlı’nın setinde Burak Deniz’in koronaya yakalandığı öğrenilmişti.

Camdaki Kız dizisinin başrolü Feyyaz Şerifoğlu’nun korona olmasıyla dizinin yayın tarihi de bir hafta gecikmişti. Yasak Elma setinde Eda Ece de koronaya yakalananlar arasındaydı. Yine Hazal Kaya da Netflix için çekilen dizinin setine başladığı ilk günlerde virüsü kaptı ve karantinadan yeni çıktı.

Daha dün Sen Çal Kapımı dizisinin setinde 5 kişinin koronaya yakalandığı öğrenilmiş ve çekimler durmuştu. Aynı şekilde Ramo dizisinde de yakın zamanda vaka ortaya çıktı.

Gönül Dağı, Emanet, Kuruluş Osman setlerinde de koronaya yakalananlar oldu. Karantinaya alındıktan sonra tedavileri süren oyuncular ve ekipten çalışanlar, daha sonra işlerine geri dönüyor.

Bu kez bir başka haber de Show TV’nin Alev Alev dizisinden geldi! Gazeteci Birsen Altuntaş, dizinin setinde bugün itibariyle ara verildiğini duyurdu.

Oyunculardan bir ya da bir kaç kişinin mi, ekipten birilerinin mi koronaya yakalandığı henüz bilinmiyor ama verilen bilgiye göre çok sayıda korona vakası olduğu konuşulmakta!