Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma rakip tanımıyor, yine birinci! Peki Kalp Yarası’nın akıbeti ne oldu?

Yasak Elma rakip tanımıyor, yine birinci! Peki Kalp Yarası’nın akıbeti ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi beşinci sezonun da da Pazartesi akşamları zirveyi kimselere kaptırmıyor.

Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Ece Dizdar, Melisa Doğu gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin beşinci sezonu yine entrika dolu bölümlerle geldi. Çağatay ile Kumru karakterlerinin yasak aşkı dizinin merkezine yerleşti.

Dün akşam ATV’de Kalp Yarası, Fox Tv’de Yasak Elma ve Tv8’de ise MasterChef Türkiye yapımları ekrana geldi. 18 Ekim 2021 pazartesi gününün reyting sonuçlarına göre; Total, Ab ve Abc puan türünde zirvenin sahibi Yasak Elma oldu

Total izleyici grubunda birinciliği Yasak Elma, ikinciliği Kalp Yarası, üçüncülüğü ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada MasterChef Türkiye, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada MasterChef Türkiye, üçüncü sırada ise Kalp Yarası aldı.

Yasak Elma rakip tanımıyor, yine birinci! Peki Kalp Yarası'nın akıbeti ne oldu? 7

Dizinin pazartesi akşamı yayınlanan 116. bölümünde Yıldız’ın intikam planı devreye girdi. Kumru ve Çağatay’ı bir arada fotoğraflamayı başaramayan Yıldız, Emir’den de yardım alarak Kumru ve Çağatay’ın buluştuğu eve kamera sistemi yerleştirdi.

Öte yandan diziye geçtiğimiz hafta katılan Doğan’ın eski sevgilisi Arzu dengeleri değiştirdi. Arzu’nun şirkette Doğan’ın da oyuyla CEO pozisyonuna gelmesi Ender’i sinir krizine sürükledi.

Arzuyu alt etme planlarını kardeşi Caner ile birlikte sinsice devreye sokan Ender’in önümüzdeki bölümlerde yapacakları da merak konusu oldu.