Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası reytingde yenildi ama sosyal medyada ezdi geçti!

Kalp Yarası reytingde yenildi ama sosyal medyada ezdi geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi geceleri iki azılı rakip arasında yaşanan savaşa şahit oluyoruz. Birbirine zıt iki dizi Yasak Elma ve Kalp Yarası reytinglerde ve sosyal medyada çok farklı sonuçlar veriyor. Bugüne kadar elinde bulundurduğu reyting liderliğini Yasak Elma’ya kaptıran Kalp Yarası, sosyal medyada ise zirvede.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 18 Ekim Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Kalp Yarası oldu.

Dram yüklü hikayesiyle yaz dizisi olarak başlayan ancak elde ettiği başarı sayesinde yeni sezonda da devam etme şansı yakalayan Kalp Yarası reytinglerinde düşüş yaşıyor. Ekrana geldiği ilk zamanlar reytinglerde lider olan ATV dizisi, Yasak Elma’nın başlamasıyla tahtından oldu.

Kalp Yarası reytingde yenildi ama sosyal medyada ezdi geçti! 7

Ancak sosyal medyada liderliği elinden bırakmıyor. Hem de açık arayla… Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı Kalp Yarası reytinglerde Yasak Elma’ya yenildi ancak sosyal medyada rakibini ezdi geçti. Kalp Yarası hakkında dün gün boyunca yapılan sosyal medya paylaşım sayısı 103 bin 314 oldu.

Fox TV dizisi Yasak Elma ise her ne kadar reytinglerde silip süpürse de sosyal medyada bir hayli zayıf kaldı. Yasak Elma hakında dün gün boyunca sosyal medyada 8 bin 488 oldu.

Pazartesi gecesinin sosyal medya paylaşımı sıralamasında sonuncu sırayı ise TRT 1 dizisi Kıbrıs Zafere Doğru’nun tekrarı aldı. Dizi hakkında 505 paylaşım yapıldı.