Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma setinden mi kaçtılar? Şevval Sam ve Eda Ece yeniden buluşmanın keyfini yaşıyor

Yasak Elma setinden mi kaçtılar? Şevval Sam ve Eda Ece yeniden buluşmanın keyfini yaşıyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6. sezonu heyecanla beklenen Yasak Elma dizisini izleyenler, Ender ve Yıldız karakterlerini ayrı seviyor. İki başarılı isim Eda Ece ve Şevval Sam, diziye kattıkları enerjileri ve oyunculukları ile Yasak Elma izleyenlerinin vazgeçemedikleri iki isim olmayı sürdürüyorlar.

Med Yapım imzalı dizinin 5. sezon sonunda Şevval Sam’ın diziden ayrılacağı şeklinde kimi söylentiler gündeme gelmişti. Oyuncunun aynı zamanda sahne çalışmaları için artık diziden ayrılmayı istediği biliniyordu. Yasak Elma’da yaşlanmak istemediğini söyleyen Şevval Sam, anlaşılan o ki yapımcı Fatih Aksoy tarafından, dizinin son sezonu için de ikna edildi.

Sam’ın yaz boyunca sahnede olduğu dönemde Eda Ece de tatil yaptı, bol bol sevdikleriyle bir araya geldi ve dinlendi. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da merakla takip edilen Ece, Şevval Sam’ın yeni sezonda dizide yer almaya devam edeceğini de ilk duyuran kişi oldu.

Eda Ece ve Şevval Sam, Yasak Elma dizisiyle birlikte arkadaşlık bağlarını güçlendiren iki isim oldu. Birlikte Londra seyahatleri yapan ve geçtiğimiz yaz, dizideki bazı kadın oyuncuların da yer aldığı tekne turuyla bir tatil de yapan Ece ve Sam, dostluklarıyla dikkat çekiyorlar.

Yaz boyunca Şevval Sam’ın Türkiye turnesi nedeniyle çok görüşemedikleri anlaşılan iki oyuncu, Yasak Elma’nın çekimlerinin başlamasıyla birlikte poz vermeye de başladılar. Geçtiğimiz günlerde Eda Ece, Şevval Sam ile bir araya geldiklerini gösteren paylaşımı ile dikkat çekti.

Yasak Elma setinden mi kaçtılar? Şevval Sam ve Eda Ece yeniden buluşmanın keyfini yaşıyor 7

“Kaçtık” notunu düşen Eda Ece’nin paylaşımını, Şevval Sam da kendi sayfasından yayınladı. İyi arkadaş olan iki oyuncunun keyiflerinin yerinde olduğu da görülüyor fotoğrafta. Setten bir fırsat bulut kaçtıkları ve birlikte vakit geçirdikleri tahmin edilen pozlarında Ece ve Sam, yeniden buluşmanın keyfini yaşıyor adeta…