Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yatarak çalışıyor!’ Ezgi Mola, Camdaki Kız’da oynayan Enis Arıkan’a göndermesi ile kahkaha attırdı!

‘Yatarak çalışıyor!’ Ezgi Mola, Camdaki Kız’da oynayan Enis Arıkan’a göndermesi ile kahkaha attırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nden birlikte mezun olan Ezgi Mola ve Enis Arıkan, okul yıllarından beri süren dostluklarıyla dikkat çeken iki ünlü isim. Henüz isimleri duyulmadan çok önce birbirlerine takılmaya başlayan ve her fırsatta eğlenceli hikayelerini anlatarak gülümseten iki oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada da sık sık birbirlerine takılıyorlar.

Ezgi Mola, geçtiğimiz sezon final yapan Masumlar Apartmanı dizisi ile ekrandaydı. Oyuncunun başarılı performansı büyük alkış alırken, yakın arkadaşı Enis Arıkan ise zaman zaman dizideki hallerini göstererek sosyal medyada Ezgi Mola’ya laf atıyordu.

İki arkadaşın karşılıklı atışmaları, takipçileri tarafından da kahkaha ile karşılanmakta. Son olarak Ezgi Mola, yeni sezona başlamasına kısa bir süre kalan Camdaki Kız’da rol alan Enis Arıkan’a sözleriyle güldürdü. 15  Eylül Perşembe akşamı yeni sezon ilk bölümü yayınlanacak olan Camdaki Kız dizisinin fragmanını instagram sayfasından yayınladı Ezgi Mola.

'Yatarak çalışıyor!' Ezgi Mola, Camdaki Kız'da oynayan Enis Arıkan'a göndermesi ile kahkaha attırdı! 7

Dizinin bir sahnesinde Enis Arıkan’ın hayat verdiği Muzaffer’in yerde baygın yattığı görülüyor. Ezgi Mola, arkadaşı Arıkan’a bu sahne ile takılarak “Camdaki Kız yeni sezonunda yatarak çalışan canım arkadaşım Enis Arıkan’a hayırlı, bereketli, sağlıklı bir sezon diliyorum. Aynen zuzu, devam” sözleriyle görenleri güldürdü.

Arıkan da Ezgi Mola’nın bu paylaşımını kendi sayfasına taşıyarak, kendisinin de bu sözlere kahkahalarla karşılık verdiğini gösterdi. İki başarılı ve sevilen oyuncunun bu atışmaları da sosyal medyada kendilerini takip edenlere yine kahkaha attıran bir içerik olarak dikkatleri çekti…