Ana sayfa Sosyal Medya Star Wars’a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız’a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi!

Star Wars’a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız’a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları izleyicileri Fox TV’ye bağlayan Yasak Elma dizisi, fenomen bilim kurgu filmi Star Wars’a gönderme yaptı. Yapımcılar belli ki bu stratejiyle, diziden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakterini unutturmak için Ender ve Yıldız’ı ön plana çıkardı. Ancak stratejileri ters tepki gördü.

Star Wars hayranları, 4 Mayıs gününü Star Wars kültürünü ve filmi anmak için gayriresmî olarak tatil ilan etti. 4 Mayıs, filmde fenomen haline gelmiş “May the force be with you. – Güç seninle olsun.” repliğinin okunuşuyla ilgili yapılan kelime oyunu dolayısıyla Star Wars günü olarak kabul edildi.

Star Wars'a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız'a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi! 11

Şahika’nın ölümüyle büyük tepki toplayan Yasak Elma dizisi yapımcıları da Star Wars gününden yola çıkarak Ender ve Yıldız’ı karşı karşıya getiren bir paylaşım yaptı. #StarWarsDay hashtag’iyle yapılan paylaşımda “#EnYıl güç sizinle olsun! Şimdi onlar düşünsün…” denildi.

Ancak bu paylaşıma seyircinin tepkisi sert oldu. Şahika’nın gidişini hala içlerine sindiremeyen izleyicilerden biri “Baş karakterinizden biri öldü ne bir paylaşım yaptınız. Onu geçin Şahika ile ilgili bir rt bile yapmadınız. Dün cenazesi vardı vardı cenazesi!! Aynı şeyleri 85’te çıkan oyuncular için de yaptınız görmezden gelip paylaşım yaptınız her şey güzelmiş gibi ama biz yine unutturmayacağız.” dedi.

Star Wars'a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız'a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi! 12

Bir başka izleyici de “Dizide kötü ama şirin olan kadını #şahika harcamak nasıl acaba. Oyunculuğu ile size reyting sağladı siz ise ölüm sahnesini bile özensiz yapmakla birlikte hemen ölümünün ardından hiç bir şey olmamış gibi bir bölüm yayınladınız.”

Star Wars'a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız'a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi! 13

Bir izleyici de Şahika’nın diziden çıkarılmasını şımarıklık olarak niteledi ve “Aranızda çıkan tartışma sonucunda ölüm seneryosu yazmak ne kadar kolay değil mi. Bunun adı şımarıklık!! #sahikasizyasakelmaolmaz” diye yazdı.

Star Wars'a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız'a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi! 14 Star Wars'a gönderme yapan Yasak Elma, Ender ve Yıldız'a güç sizinle olsun dedi! İzleyici sinirlendi! 15

Dizinin setinde geçen hafta bir kriz çıkmıştı. Başrol oyuncularından, Şahika’yı canlandıranNesrin Cavadzade’nin yönetmen Neslihan Yeşilyurt’la tartışıp seti terk etmesi ve telefonunu kapatması üzerine çok sinirlenen Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, Azeri oyuncuyu kadrodan çıkarmaya karar vermişti.