Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, tacını bir başka diziye kaptırdı!

Yasak Elma, tacını bir başka diziye kaptırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisi, 5 sezondur yayınlanmakta. Dizi, her sezon yeni isimlerle, bambaşka olaylarla, her hafta izleyenleri ekran başına toplamaya devam ediyor. Her yeni bölümde yeni sansasyonlarla, entrikalarla, izleyenlere de sürükleyici ilginç hikayeler sunuyor.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay’ın rol aldıkları dizinin yeni sezonda da reytingleri kanalı mutlu etmekte. Pazartesi akşamları Çukur ve Alparslan dizilerinin karşısında zorlu bir sınav veren Yasak Elma, yine de hemen her hafta birinciliğe oturmaya devam ediyordu.

Fakat son zamanlarda başrolünde Barış Arduç’un yer aldığı TRT1’in Alparslan Büyük Selçuklu dizisi karşısında tahtını da kaptırmakta! Özellikle Tv8’de yayınlanan Survivor All Star’ın yayınlandığı akşamlar, diziler için daha da zorlu geçiyor. Pazartesi akşamları da yine Yasak Elma’yı zorlayan iki yapım Alparslan ve Survivor.

Bu hafta 13. bölümü yayınlanan Alparslan dizisi, 14 Şubat Pazartesi akşamının birincisi olurken, Survivor All Star 2022 programı ise tüm kategorilerde ikinci sıradaydı.

Yasak Elma dizisi, sürekli değişen, yenilenen ve absürt komedi yapımı bir dizi olarak yoluna emin adımlarla devam etmekte. Fakat bu hafta, iki yapımın arkasına düşerek reytinglerde 3. sırada yer alabildi ancak. Yasak Elma dizisinin 6. sezonda da devam edeceği öngörülmekte. Dizi her ne kadar birinciliği kaptırmış, 2.liği de bırakarak bu hafta içni 3. sıraya düşmüş olsa da Yasak Elma bu, her an durum değişebilir!

Yasak Elma, tacını bir başka diziye kaptırdı! 7

Ters köşeler, bambaşka hikayeler, şok eden entrikaları bitmeyen dizinin manevraları da devam edecektir muhakkak! Yasak Elma’nın kemik izleyicisi diziyi bırakmaya hiç niyetli değil! Her hafta birinci olamasa da Yasak Elma, 5. sezonunda da başarılı bir çizgi izlemekte….

Pazartesi akşamlarının iki dizisinden Kalp Yarası, zaten final yapacak ve reytingleri ilk 10’a girmeye de yetmiyor. Üç kuruş dizisi ise ortalamanın üstünde reytingler alsa da Yasak Elma için zorlayıcı bir rakip değil…

dizisi ise çok başarılı şekilde yoluna devam ediyor ve iyi reytingler sonucunda günü tüm izleyici gruplarında üçüncü olarak tamamladı.