Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da bir psikopatımız eksikti! Kötülükte Vedat, Şirin, Şeyma ile yarışacak!

Yasak Elma’da bir psikopatımız eksikti! Kötülükte Vedat, Şirin, Şeyma ile yarışacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölüm tanıtımındaki görüntü, ‘Eyvah yeni bir psikopat karakterimiz daha oldu’ dedirtecek cinsten adeta!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları diziye bir süre önce İstanbullu Gelin dizisinden transfer olan Ebru Şahin, Hira rolüyle bir kaç bölümdür ekranda.

Alihan’ın havacılık şirketinde pilot olan Hira’nın akıl sağlığından gittikçe endişe etmeye başlıyor izleyici!

Alihan’a içten içe vurulan Hira, Zeynep’le ilişkisini bilmediği için sürekli duygularını ona anlatıp durmuştu.

En sonunda geceyi Alihan’ın evinde geçiren Hira, sabah kapıya gelen Zeynep’i yarı çıplak, üstünde bir gömlekle karşılaşmıştı.

Tabii Alihan’ın bu kaçamağını görür görmez neye uğradığını şaşırmıştı.

Yasak Elma'da bir psikopatımız eksikti! Kötülükte Vedat, Şirin, Şeyma ile yarışacak! 8

Ama en büyük şoku Hira yaşadı. Çünkü Alihan’ın evinde bir yüzük buldu. Yüzüğü kendisine aldığını sandı. İçindeki tarihi Zeynep’e söyleyince, Zeynep, Alihan ile ayrılmalarından bir kaç gün önceki tarih olduğunu gördü. Hira’ya, Alihan ile sevgili olduklarını söyledi ve Hira’nın kayışları o andan itibaren koptu!

Alihan’a gidip öfke nöbetlerine giren, kendisine ihanet edildiğini düşünen Hira, durumu öylesine abarttı ki sanki uzun yıllardır sevgililermiş ve Alihan da onu aldatmış gibi bir duruma getirdi neredeyse!

Bu arada yüzük meselesi başka bir yere vardı ve Alihan, sonunda Zeynep’in gönlünü almayı başardı. Romantik bir gece geçirdiler ve evlenme yoluna girdiler.

Yeni bölümde Hira, Zeynep ve Alihan’ın aşık hallerini görünce krize girecek!

Yasak Elma'da bir psikopatımız eksikti! Kötülükte Vedat, Şirin, Şeyma ile yarışacak! 9

Dizinin 22. bölüm 2. tanıtımında, Alihan’ın “Bu kadar kontrolsüz bir pilotluk yapmamalı, acil bir durum olsa ne olacak?” sözleriyle Hira’yı mı hedef aldığı tam anlaşılamıyor ama Alihan’ın bindiği uçağın radardan kaybolduğunun haberlerde yer almasıyla herkes şoka giriyor. Tabii Zeynep kahroluyor!

Hira’nın tanıtımdaki görüntüsünde bakışlarındaki öfke, nefret ve intikam duygusunu görünce, izleyici de çok şaşırdı. Tahminler doğru çıkarsa Hira, muhtemelen uçağı ya kaçıracak ya rotası dışına çıkaracak ama sonuçta uçağın düşeceğini kimse düşünmüyor!

Durum eğer böyleyse, görevini kötüye kullanacak kadar çileden çıkan bir psikopatımız var karşımızda! İzleyiciler şimdiden Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı, Kadın’ın Şirin’i ve Gülperi’nin Şeyma’sı gibi yeni bir psikopat karakterle karşı karşıya kaldığımızı düşünüyor.

Sosyal medyada yansıyan yorumlardan, Hira’nın bir psikopata dönüştürülmesini de son derece anlamsız buluyor.

Bir anda psikopata dönüşmesi ilginç!

Hira’nın uçağı düşüreceğine kimse inanmıyor. Başrolün bu kadar hızlı harcanması zaten pek mümkün değil. Ancak görünen o ki Hira, biraz heyecan yaratmak istiyor. Uçağı başka bir yere mi indirdi, Alihan’ı mı kaçırdı, ona göz dağı mı vermeye çalışıyor, bu soruların yanıtını hep birlikte yeni bölümde bulacağız ama bu durum izleyicinin eleştirilerine neden olmakta.

Ebru Şahin’in oynadığı Hira’nın bir anda bu kadar havalara girmesi, Alihan ile yaşadığı kısacık bir ilişkinin ardından bir anda öfke nöbetlerine kapılıp, intikam almaya falan kalkışması, biraz fazla geliyor izleyiciye!

Bir anda psikopata dönüşen Hira’nın, Ender’den bile kötü olduğunu düşünmeye başladı izleyici. Hiç bir zaman kendisinin olmamış biri için Hira’nın öfkesini üst noktalara taşıması, pek anlaşılır değil!

Bakalım yeni bölümde fragmanda yaratılan algı gerçekten bu yönde mi? Yoksa Hira’nın olayla bir ilgisi yok mu? Hep birlikte izleyip göreceğiz.

İşte 22. bölüm 2. tanıtımı: