Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’da Ender ile Çağatay’ın aldığı karar olayları daha karmaşık hale getirecek

Yasak Elma’da Ender ile Çağatay’ın aldığı karar olayları daha karmaşık hale getirecek

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Med Yapım imzalı dizisi Yasak Elma, yine entrikaların tavan yaptığı, bomba haberlerin birbirini izlediği 131. bölümüyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği Yasak Elma, etkili reytingleri ile pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasına girerek en çok izlenen ikinci dizisi olmayı başardı.

Yıldız ve Doğan’dan kazık yiyen Ender, onlara bedelini en büyük düşmanları Çağatay ile birleşip ödetmekte kararlıdır. Böylece hem Doğan’ın Yıldız ile evlenmesinin acısını çıkara bilecek hem de Çağatay’ın hisseleriyle birlikte şirkette Doğan ve Yıldız’a karşı üstünlüğü ele geçirecektir.

Yasak Elma’da Ender ile Çağatay’ın aldığı karar olayları daha karmaşık hale getirecek 1
Doğan’ı günahı kadar sevmeyen Çağatay, Ender’den gelen bu beklenmedik teklifi kabul eder. Yemekte Yıldız ve Doğan ile buluşan Ender, onları büyük aşkı Çağatay ile tanıştırır. Üstelik sözde nişanlanmışlardır. Bu durum Yıldız ile Doğan’ın canını sıkar. Fakat Kumru, Çağatay’dan hamiledir ve bunu herkesten saklar.

Ender geçtiğimiz bölümde Sami Bey’in oğluyla tanışmış fakat babasıyla ortaklıklarından söz etmemişti. Şimdi Çağatay ile birlikte Doğan’a karşı yeni bir plan yapması gerekiyor. Bu hamleye bakalım durumdan habersiz olan Yıldız ile Doğan nasıl karşılık verecek. Tabii bir de Ender ile Çağatay’ın nişanlandığını duyacak Kumru neler yapacak? Pazartesi günü bu sorulara hep birlikte cevap arayacağız.

Yasak Elma’da senaristler her seferinde izleyicilerin ilgisini çekecek yeni hikayeler üretmeyi başarıyorlar. Bu da izleyicinin ilgisini ve heyecanını diri tutuyor. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizide yeni karakterle birlikte 6. sezona uzanacak heyecanlı bir dönem seyircileri bekliyor.