Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Alican Yücesoy’dan erken final yapan Maske Kimsin Sen açıklaması geldi!

Oyuncu Alican Yücesoy’dan erken final yapan Maske Kimsin Sen açıklaması geldi!

tarafından kadir kadir
Maske Kimsin Sen - Alican Yücesoy

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV’de ekranlara gelen Maske Kimsin Sen programı tüm dünyada “The Masked Singer” adıyla fenomen olan sıra dışı bir formata sahip. Türkiye’de formatın özellikle çocuklar ve gençlerin ruh sağlığına olumsuz etkilerine yönelik çok fazla yorum ve eleştiri yapılınca kaldırılma kararı alındı.

Bu kararda her ne kadar ocak ayından yayımlanan Cumhurbaşkanlığı genelgesi ilk neden olarak gösterilse de programa izleyici ilgisi oldukça azdı. 8 hafta yayınlanan program tüm izleyici gruplarında reytinglerde ilk 10’a bile giremedi.

Oyuncu Alican Yücesoy’dan erken final yapan Maske Kimsin Sen açıklaması geldi! 23
Bu konuda ilk açıklama yarışmanın dedektifleri arasında yer alan Alican Yücesoy’dan geldi. Ekran başında programın yeterince ilgi görmediğini ifade eden başarılı oyuncu, “eğer izlenseydi biz devam ederdik” dedi.

Yayından kaldırılmasında da kanalın formatıyla da ilgili bir durum olmadığını dile getiren Yücesoy şu açıklamada bulundu;

“Bence kanalların formatı belirlemez ki bir şeyin izlenip izlenmeyeceğini, seyirci ve talep belirler. Güzel bir yarışmaydı. Türkiye’deki televizyon dünyası için yenilikçi ve eğlenceli bir projeydi. İnsanların birbirini hırpalamadığı, ailece ekran başına geçilerek izlenebileceği, pozitif, barışçıl bir programdı. Maalesef birilerinin siyasi malzeme olarak kullanma isteği de bir şeylerin değişmesinde etkili olmuş olabilir ama nedenleri karşılaştırırsak yüzde 50, yüzde 50’dir”