Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, hayranlarının merakla beklediği yeni dizi sorusuna bakın ne yanıt verdi?

Tuba Büyüküstün, hayranlarının merakla beklediği yeni dizi sorusuna bakın ne yanıt verdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun süre uzak kaldığı ekrana sürpriz bir gelişme ile birlikte Sefirin Kızı dizisini kabul ederek dönmüştü. Diziden Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları nedeniyle aniden ayrılması sonrası, Mavi karakteri ile Sefirin Kızı dizisinde Engin Akyürek’in partneri olmayı kabul etmişti.

Bu dizinin final yapmasının ardından Tuba Büyüküstün, Netflix için çekilen Another Self dizisinde oynadı. Yaz aylarında çekilen diziden sonra hayranları ekrana ne zaman döneceğini sormaya başladı!

Tuba Büyüküstün’ün ismi ise son dönemde bir dijital platform ile anılıyor. Yaz aylarında Türkiye yayınını başlatması beklenen Disney Plus, bir süredir sektördeki pek çok isimle anlaşmalar yapıyor ve yeni dizi projelerini başlatıyor.

Türkiye pazarına hızlı giriş yapan Disney Plus’ın bir yeni dizi projesi için Tuba Büyüküstün’ün de adı geçiyordu. Hatta Beren Saat ve Cansu Dere’nin de olacağı iddialı bir projenin konuşulduğu gündeme gelmişti.

Ekrana ne zaman döner bilinmez ancak Tuba Büyüküstün’ün Disney Plus için çekilecek ve Med Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinde oynayıp oynamayacağı da merak konusu olmuştu.

Tuba Büyüküstün, hayranlarının merakla beklediği yeni dizi sorusuna bakın ne yanıt verdi? 7

Büyüküstün ile birlikte Cansu Dere ve Beren Saat’e de teklif götürüldüğü kulislerde konuşuldu ancak resmi bir açıklama olmadığı için bu durum da merak konusu oldu. Fakat Tuba Büyüküstün, konuyu soran bir hayranını kırmayarak sosyal medya üzerinden bir yanıt verdi.

Hayranı oyuncuya, Siyaha Bulaşan Kadınlar projesinden gerçekten bir teklif gelip gelmediğini sordu. Tuba Büyüküstün ise “Henüz kesin bir şey yok” şeklinde bir yanıt verdi.

Oyuncunun ‘böyle bir teklif yok’ dememesi, aslında teklifin geldiği ama projenin netleşmediğini göstermekte. Böyle bir projenin olduğu da Tuba Büyüküstün’ün yanıtından anlaşılıyor. Her ne kadar muallakta bir yanıt olsa da kulislerdeki söylentileri de bir anlamda doğrulamış oldu Tuba Büyüküstün. Kararını vermiş olmadığını gösteren bu yanıt, teklifin geldiği yorumuna yaptırıyor. Bakalım ilerleyen günlerde konuyla ilgili nasıl bir süreç gelişecek? İzleyip göreceğiz…

Bu açıklama hayranları tarafından hem iyi hem de kötü bir haber olarak yorumlandı. İyi olarak yorumlanmasının nedeni ortalıkta gerçekten böyle bir proje olması ve Tuba Büyüküstün’e teklif götürülmesi sebebiyle. Kötü olarak yorumlanmasının sebebi de Tuba Büyüküstün’ün henüz net bir karar vermemesi.

Diziyle ilgili edinilen bazı bilgiler ise şöyle:

Med Yapım tarafından çekilmesi planlanan dizi yazar Büşra Cebe’nin 2021 yılında ilk baskısı gerçekleştirilen Siyaha Bulaşan Kadınlar romanından uyarlanacak. Dizide Canan, Süveyda, Derya, Seyhan, Nehir, Ayfer ve Serpil isimli karakterlerin başlarından geçen olaylar anlatılacak.

Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizide, trajik olaylar olacak. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen olarak yer alacağı dizinin oyuncu kadrosu da yakında netleşecek.