Ana sayfa Sosyal Medya Eser Yenenler azmetti bir kere ama küçük bir kaçamak yapınca kilo hesapları bozuldu

Eser Yenenler azmetti bir kere ama küçük bir kaçamak yapınca kilo hesapları bozuldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Kilolarından kurtulma mücadelesi veren Eser Yenenler, 90 gün önce başladığı spor ve diyet programında toplam 20 kilo vermeyi başarmıştı. Ekim başına kadar plan yapan ve 90 günde 110 kiloya inmek istediğini söyleyen oyuncu, en son 117.7 kilo olarak ölçülmüştü.

90 günün ardından çabalarına devam eden Eser Yenenler, 1 haftayı daha geride bıraktı. Ünlü oyuncu, bu hafta yaptıkları ile ilgili bir videoda hazırladı. Bu haftanın zor geçtiğini de anlatan oyuncu, bir ara cips yediğini de itiraf etti.

Eser Yenenler, youtube kanalındaki bu video çalışmalarına alıştığını ve devam etmek istediğini söyledi. Birçok hayranı da ünlü oyuncuyu destekleyen yorumlarda bulundu.

13, hafta sonunda oyuncu 118.2 kilo olarak tartıldı. Bu geçen haftaya göre 500 gram kilo aldığını gösteriyordu.

Eser Yenenler, 13. hafta videosunu aşağıdaki mesaj ile paylaştı: “13. haftadan herkese merhaba. 90+ günler başladı. Bu hafta konsantrasyon problemi yaşadım ama sıkıntı yok önümüzdeki haftalarda toparlayacağım. Benimle birlikte kilo vermeye başlayan takipçilerim ile kilo verme süreçlerini konuştuğumuz Şişmanlar Toplantısı yaptık.”