Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da gelen gideni aratacak! İşte Hasan Ali ve ailesi…

Yasak Elma’da gelen gideni aratacak! İşte Hasan Ali ve ailesi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu akşam (16 Kasım) 85. bölümü yayınlanacak olan Yasak Elma dizisi için nefesler tutuldu! Dizinin bu bölümünde Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun, merdivenlerden düşerek ölecek. Bir süredir medyada Talat Bulut’un diziden ayrılacağı konuşulmaktaydı. Diziye yeni oyuncuların katıldığı da kısa bir süre öcne ortaya çıktı.

Yasak Elma’nın kilit karakterlerinden biri olan Halit Argun’un gitmesiyle büyük bir boşluk yaşanacağı kesin. Ancak onun yerini dolduracak bir başka isim geliyor. Yine usta bir oyuncu sürpriz bir karakterle diziye katılacak.

Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, dizinin üç entrikacı kadını ve Yasak Elma’da kalmaya devam ediyorlar ama kadro hızla değişiyor. Lila, Yiğit, Kaya ve Kerim karakterlerinin de diziden çıkacağı konuşulmakta.

Diziye yeni katılan bir karakter ise önümüzdeki günlerde muhtemelen çok konuşulacak! Şimdilik çok fazla bir bilgi yok ama Erdal Özyağcılar’ın oynayacağı Hasan Ali ile birlikte ailesinin başa bela olacakları anlaşılıyor!

Zengin bir adam olan Hasan Ali’nin, dizinin Halit Argun’dan sonraki yeni ‘kötü adamı’ olacağı tahminleri yapılırken, Berk Oktay’ın da Çağatay rolüyle Hasan Ali’nin oğlu olarak diziye katılacağı öğrenildi. Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da Hasan Ali’nin eşi yani Çağatay’ın annesi rolünde.

Bu aile Yıldız, Şahika ve Ender’in hayatlarını nasıl değiştirecek hep birlikte izleyeceğiz. Bu arada Erdal Özyağcılar, dizinin iki oyuncusu Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile birlikte setin ilk gününde aşağıdaki pozu verdi.

Oyuncunun yeni imajı da fotoğrafta görülüyor. Her ne kadar fotoğrafta yüzler gülse de bu üçlünün önümüzdeki bölümlerde Yasak Elma’da nasıl kapışacağını izleyici merakla bekliyor…

Yasak Elma'da gelen gideni aratacak! İşte Hasan Ali ve ailesi... 9

Berk Oktay’ın da Savaşçı’dan ayrıldığını duyurduktan sonra Yasak Elma’ya geçtiği kesinleşmişti. Med Yapım, oyuncunun transfer haberini aşağıdaki fotoğrafla duyurmuştu. Böylece Berk Oktay’ın dizideki imajı da ortaya çıktı…

Yasak Elma'da gelen gideni aratacak! İşte Hasan Ali ve ailesi... 10

Gülenay Kalkan Ünlüoğlu

Yasak Elma'da gelen gideni aratacak! İşte Hasan Ali ve ailesi... 11