Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da iki oyuncu arasında daha sete çıkmadan kavga başladı!

Yasak Elma’da iki oyuncu arasında daha sete çıkmadan kavga başladı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Yasak Elma dizisinin setinin bu sezon çok sıkıntılı geçeceğinin işaretlerini almaya başladık.

Taciz iddiasında savcılık tarafından delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı alınmasının ardından Talat Bulut rahatlamış, ancak hem dizinin diğer oyuncuları hem de set ekibi bu durumdan büyük rahatsızlık duymuştu.

Bulut’un tazminat davası açarak ciddi bir tazminat kazanma ihtimaline karşın yapımcı Fatih Aksoy, diziden göndermek yerine dizide kalmasını tercih etmişti.

Ancak yeni sezonun Yasak Elma dizisi açısından hiç de kolay geçmeyeceğinin işaretlerini son günlerde daha güçlü alıyoruz.

Set ekibinin Fatih Aksoy ve Fox TV’ye Talat Bulut kararını yeniden düşünmeleri için duyuru yapmasının ardından başrol oyuncusu Şevval Sam’ın açıklaması her şeye tuz biber ekmişti.

Sam, “Konu bir üst mahkemeye gitti. Tam olarak aklanmış değil. Sözleşmelerimiz olduğu için devam etmek zorundayız. Ekip olarak bu durumdan hoşnut değiliz” diyerek durumun sanıldığından daha kötü olduğunu anlatmıştı.

Yasak Elma'da iki oyuncu arasında daha sete çıkmadan kavga başladı! 7

Sam’ın açıklamalarının ardından Talat Bulut’un bu sözlere yanıt gibir bir paylaşım yapması da dikkatleri çekti.

Sosyal medya hesabında ‘Yandım da Geldim’ adlı bir deyiş paylaşan Bulut, Sam’ın sözlerine da üstü kapalı bir yanıt vermiş oldu.

Bu açıklamanın ardından Talat Bulut, Instagram’ında “Merhaba canlar! Gidenler güle güle, kalan dostlar yüzümüz hep gülsün” diyerek Şah Hatayi deyişi “Yandım Da Geldim”i paylaştı.

İşte gelinen bu noktada dizinin setinde ciddi sorunlar yaşanma ihtimalinin hiç de az olmadığı ortaya çıktı.