Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’daki durumu netleşmeyen Şevval Sam cephesinde sürpriz yeni gelişme!

Yasak Elma’daki durumu netleşmeyen Şevval Sam cephesinde sürpriz yeni gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, 6. sezonuyla Ekim ayında ekranda olması bekleniyor. Yeni sezona biraz geç gireceğini kısa bir süre önce Eda Ece açıklamıştı. Eylül sonu ekibin toplanacağı belirtilirken, çekimlerin başlamasıyla Ekim ayında yayında olmasının planlandığı öğrenildi.

Dizide Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız kadar, Şevval Sam’ın oynadığı Ender karakterinden izleyici vazgeçmek istemiyor. Pek çok isim, başrol gelip geçse de 5 sezon boyunca, bu iki karakter, dizinin en beğenilen ve vazgeçilmezleri arasında sayılıyor.

Sezon finalinin ardından Şevval Sam’ın diziden ayrılma ihtimali ortaya çıkarken konu yaz boyunca gündemde kaldı. Bu arada Şevval Sam, çok özlediği sahnesine kavuştu ve yaz aylarında bol bol konserler verdi. Müzik çalışmalarını yoğunlaştıran Şevval Sam’ın 6. sezonda dizide yer alıp almayacağı henüz netleşmiş olmasa da Eda Ece, kendisinin ve Şevval Sam’ın yeni sezonda dizide olacakları tüyosunu “Şevval ile ben sabit, çevremiz değişiyor, biz final sezonunu beraber yapacağız” sözleriyle vermişti.

Yasak Elma'daki durumu netleşmeyen Şevval Sam cephesinde sürpriz yeni gelişme! 8

Yine de yapımcı firmadan henüz bir açıklama yapılmazken, dizinin çekimlerinden önce tüm ekibin toplanarak alınacak karar sonrasında yeni isimlerin katılması ve bazı isimlerin ayrılığının da gündeme gelmesi ile birlikte Yasak Elma sete çıkacak.

Şevval Sam ile ilgili konu da bu dönemden sonra netlik kazanacak. Şu sıralar sahne çalışmalarıyla gündemde olan Şevval Sam, Yasak Elma dizisinde bir sürpriz yapar mı bilinmez ancak yeni albümü ile sürprizini çoktan yaptı bile!

Türkiye’de bir konser turuna çıkan ve yaz boyu farklı yerlerde sahne alan Şevval Sam, bu arada albümünü de bitirdi. Özellikle Karadeniz şarkılarıyla çok sevilen Sam, 2008 yılında yayınladığı Karadeniz albümünün ardından 14 yıl sonra yeniden Karadeniz II adıyla bir albüm daha yayınladı. Kısa bir süre önce Şevval Sam’ın Karadeniz II albümü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yasak Elma'daki durumu netleşmeyen Şevval Sam cephesinde sürpriz yeni gelişme! 9

14 yıllık bir aranın ardından hayranlarına güzel bir sürpriz yapan Şevval Sam’ın yeni albümünde Karadeniz yöresine ait şarkılar yer alıyor.