Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, bir ilki gerçekleştirdi!

Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2012 yılında Dabbe: Bir Cin Vakası isimli filmde rol alarak oyunculuğa adım adan Su Burcu Yazgı Coşkun, ardından Sana Bir Sır Vereceğim, Karadayı, Aşk Yeniden, Kara Yazı, Kadın, Bizim Hikaye, Kuzgun, Kırmızı Oda dizilerinde rol almıştı.

2021 yılında ekrana gelmeye başlayan Kardeşlerim dizisinde Asiye karakteriyle şu sıralar gündemde olan Su Burcu Yazgı Coşkun, 2005 doğumlu ve 17 yaşında. Genç oyuncu, henüz 7 yaşında setlere adım atan bir isim olarak tam 10 yıldır ekrana geliyor.

Kardeşlerim dizisindeki rolü ile büyük dikkat çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, genç bir oyuncu olmasına karşın 17 yıllık hayatına pek çok proje sığdırdı. Kardeşlerim ile adı daha çok duyulan ve kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Su Burcu Yazgı Coşkun, şu sıralar bir başka ilki daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor.

Onur Seyit Yaran ile birlikte Asiye ve Doruk olarak Kardeşlerim dizisinin en sevilen karakterlerine hayat veriyorlar. Su Burcu Yazgı Coşkun’un iki sezondur yer aldığı dizi, ona ayrı bir fırsat da sağlamakta meslek hayatında. Başarılı oyuncu, son olarak Pantene Altın Kelebek Yıldızı Parlayanlar ödülüne layık görülerek bir ilki de gerçekleştirdi!

Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, bir ilki gerçekleştirdi! 8

Henüz 17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, 48.si düzenlenecek olan ödül töreninde, bugüne kadar bu ödüle layık görülen en genç oyuncu olarak dikkatleri çekti. Daha önce aralarında Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel, Melis Sezen, Alina Boz, Ebru Şahin, İlayda Alişan, Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran gibi pek çok meslektaşının taşıdığı tacı şimdi Coşkun taşıyor. Üstelik de hepsinden daha genç bir yaşta olmasına karşın…

Bu arada 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar’da ilk kez bir erkek oyuncu da bu ödüle layık görüldü! Daha önce kadın oyuncular arasında verilmesi alışılmış bu ödül için, Sadakatsiz dizisiyle dikkatleri çeken Tarık Emir Tekin de erkek oyuncu olarak dikkatleri çekti.

Kardeşlerim dizisinin genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, bir ilki gerçekleştirdi! 9

Aynı zamanda Şevval Sam ve efsane futbolcu Metin Tekin’in oğlu olan Tarık Emir Tekin, başarılı oyunculuğu ile ekranda çok beğenilmişti.