Ana sayfa Sosyal Medya Binnur Kaya, Kırmızı Oda sayesinde ödül aldı ama aklı başka yerdeydi!

Binnur Kaya, Kırmızı Oda sayesinde ödül aldı ama aklı başka yerdeydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Binnur Kaya ile Erdal Özyağcılar yıllar sonra bir ödül töreninde buluştu. Birçok dizi hayranı Yabancı Damat dizisini hatırlayacaktır. İki ünlü isim bu dizinin başrolünde yer almıştı. Binnur Kaya, Özyağcılar’ın kızı rolünü canlandırmıştı.

Geçtiğimiz sezon Kırmızı Oda dizisiyle yeniden dizilere dönüş yapan Binnur Kaya, Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde halktan büyük ilgi gördü. Kültür ve sanatta yılın sanatçısı ödülü de bu iki ünlü isme verildi. Binnur Kaya, ödül töreninde çok heyecanlıydı. Alkışlar eşliğinde ödül alan Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisindeki başarılı rolüyle ödülü layık bulundu.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda yine Kırmızı Oda dizisinde hayranları ile buluşmaya devam edecek. Ödül töreninde konuşan Binnur Kaya, “Böyle değerli uluslararası bir festivalde bu ödüle layık görülmek çok büyük bir mutluluk” diye konuştu.

Çok değerli bir ödül aldığını söyleyen Binnur Kaya, tüm sevenlerine teşekkür etti. Orman yangınları nedeniyle kendisini iyi hissetmediğini anlatan oyuncu, “Memleketimi yanıyor ve biz sadece uzaktan destek olabiliyoruz ve dua edebiliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yangın olan her yere bol yağmur dileğinde bulunan Binnur Kaya, yaşananlar nedeniyle çok üzüldüğünü de söyledi.