Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılıp Hercai’ye gitmişti, yine ayrılık vakti geldi!

Yasak Elma’dan ayrılıp Hercai’ye gitmişti, yine ayrılık vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisi atv ekranlarında 3. sezonuna devam ediyor. Ancak dizide önemli bir değişiklik yaşandı. Artık yayın günü Cuma değil… 1 Ocak itibari ile Akıncı dizisine yerini kaptıran Hercai, atv’de yayınlanmaya devam edilecek… 10 Ocak Pazar gününden itibaren dizi pazar akşamları reyting yarışının içinde olacak.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı Hercai dizisinin 54. yeni bölümünde yine önemli gelişmeler yaşanacak. Fragmanlar paylaşıldı ve izleyiciler de heyecanla gelişmeleri bekliyor. Miran ve Reyyan’ın hayatlarında önemli değişimlerin de yaşanması bekleniyor. Ancak diziden bir de ayrılık haberi geldi.

2018-2019 sezonunda Yasak Elma dizisinde Hakan Kurtuluş karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen, sonrasında ise Hercai dizisine katılmıştı. Bir süredir dizinin kadrosunda bulunan ve Harun Bakıroğlu karakterine hayat veren Kayakesen için ayrılık vakti geldi.

Yasak Elma'dan ayrılıp Hercai'ye gitmişti, yine ayrılık vakti geldi! 7

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu diziye 55. bölüm itibari ile veda edecek. Yani 17 Ocak Pazar günü yapımda Harun’un vedasını izleyeceksiniz.

2014 yılında Çılgın Dershane 3 isimli filmdeki Ercü karakteri ile dikkat çeken Ahmet Kayakesen, sonrasında ise Kocamın Ailesi dizisinde Fatih karakterine hayat vermişti.

Aşk Yalanı Sever, Kertenkele yeniden Doğuş ve Savaşçı isimli dizilerde de rol alan oyuncu, Badem Şekeri film serisinde de Fikret karakterini canlandırdı.