Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray’ın ‘tırnak yiyerek izleyeceksiniz’ dediği yeni dizi beğenilmedi!

Ceren Moray’ın ‘tırnak yiyerek izleyeceksiniz’ dediği yeni dizi beğenilmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Moray geçen sezon Öğretmen isimli Fox TV dizisinde yer almıştı. Bu yapımın planlanandan çok erken bitmesi herkesi üzdü. Şimdi ise oyuncu yine aynı kanalda bu sefer Yalancılar ve Mumları dizisinin başrolünde yer alıyor.

Dizinin üç bölümü yayınlandı ama izleyicilerin ilgisi düşük kaldı. Senaryoya yönelik eleştiriler çok artarken, gelen reytinglerin bir hayli düşük olması da izleyicilerin beklentisinin karşılanamadığı düşüncesini akla getirdi.

BBC yapımı olan Mistresses isimli dizinin Türk uyarlaması ne yazık ki, düşük reytingler nedeniyle final tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Ceren Moray ise yaptığı açıklamada hikayeden çok etkilendiğini ve sonrasını merak ettiğini söyledi.

Ceren Moray'ın 'tırnak yiyerek izleyeceksiniz' dediği yeni dizi beğenilmedi! 7

Ünlü oyuncu, Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası isimli programın sorularını yanıtladı. Ceren Moray, seyircinin hikayeyi tırnaklarını yiyerek izleyeceğini düşünüyor.

Senaryoyu ilk okuduğu zaman çok etkilendiğini anlatan ünlü oyuncu, hikayenin nasıl ilerleyeceğini çok merak ettiğini belirtti. Ceren Moray, şunları söyledi:

“Bu işi ilk okuduğum zaman seyirci ile empati kuracağım yerden aynı reaksiyonu verdim. Bir sonraki aşamasını bilmek istedim. Karakterler ve bu hikayeler nerelerden geçmiş, nasıl travmalar yaşamışlar…

Seyirci de bence tırnaklarını yiyerek, bütün bunların hepsini en az bizim kadar merak edecek. Bir sonrasını, iki sonrasını, üç sonrasını bilmek isteyecek.

O anlamda seyirciyi de işin içine katıp onları da böyle tutkulu hale getirebilecek, onları da ateşlendirecek bir hikayeyi takip edecek. Çok gizemli olmasının yanında birbirinden farklı kadın hikayesi izleyecek.”

Gelen reyting oranlarının ortalamanın çok altında gerçekleşmesi ve dizinin gidişatının iyi olmaması, sosyal medyada da izleyicilerin olumsuz yorumlarına bakıldığı zaman Ceren Moray’ın bu hislerinin izleyicilere geçmediğini söyleyebiliriz.